Ana SayfaDizilerRamo 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Yavuz'dan İntikamını Alıyor!

İlgili Postlar

Ramo 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Yavuz’dan İntikamını Alıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 26. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ramo, Sibel’le tekrar bir araya geliyor. Yavuz, ne kadar kaçsa da Ramo’nun eline düşüyor. Cihargir’le masaya oturan Ramo, bu durumu eski usul halletmek istiyor ve tüm engellere rağmen Sibel’i o evden çıkarıyor. Ramo, Yavuz’dan intikamını alıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Yavuz’dan İntikamını Alıyor!

Ramo 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.Yavuz, anlaştığı adamı kendi kılığında arabasına bindiriyor ve Fiko’ya da o arabayı patlatmasını, ona paraya boğacağını söylüyor. Ramo, Yavuz’un ölmediğini ve kendisini tuzağa düşürdüğünü anlıyor. Yavuz, Nadya’nın Cihanger’le iş birliği yaptığını Vasıli’nin babasına ispat ediyor. Ramo. Cihangir’in karşına çıkıyor. Cihangir, Fiko’yla birlikte Ramo’ya bir sofra kurup bekliyor. Mashar, Fiko’nun Yavuz’la işbirliği yaptığını anladığını ima ediyor.

RAMO 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yavuz, anlaştığı adamı kendi kılığında arabasına bindiriyor ve Fiko’ya da o arabayı patlatmasını, ona paraya boğacağını söylüyor. Ramo, Yavuz’un ölmediğini ve kendisini tuzağa düşürdüğünü anlıyor. Yavuz, Nadya’nın Cihanger’le iş birliği yaptığını Vasıli’nin babasına ispat ediyor. Ramo. Cihangir’in karşına çıkıyor. Cihangir, Fiko’yla birlikte Ramo’ya bir sofra kurup bekliyor. Mashar, Fiko’nun Yavuz’la işbirliği yaptığını anladığını ima ediyor.

Toplantıda Mashar, Ramo’ya Vasili’nin babasının onun kellesini istediğini söylüyor. Cihangir, Köksal’ı Ramo’nun öldürdüğü yalanını söylüyor. O sırada Köksal içeri giriyor. Köksal’ı, kanlı canlı gören herkes şok oluyor. Haşmet, Doğu’yu alıp güvenli bir yere götürüyor ve ona güvenip güvenemeyeceğini söylüyor. Ona , Ramo’nun planını anlatıyor. Köksal, Cihangir’e kendisini öldürmemesi için sağ kaldığını söylüyor.

Ramo, Cihangir’e kendisine yaptığı oyunların bildiğini ve Adana’daki gibi bu oyunu evliliğin bitireceğini söylüyor. Cihangir, Ramo’nun kızını istediğini sanıyor. Ama Ramo, onu değil zaten kendisinin olanı Sibel’i istediğini, onunla görülecek hesabı olduğunu söylüyor. Ramo, Mashar’ı Sibel’i almak için akşam geleceğini söylüyor ve eve bir buket kara gül gönderiyor.

Hasan, Haşmet’in berber dükkanına girip çıkmadığını görüyor. Bir şeyler karıştırıldığının farkına varıyor. Doğu, Cihangir’i öldürmek için ona tuzak kuruyor. Onu alt edemeyeceğini anlayınca kendi canına kıymak istiyor.. Ramo, son anda yetişip onu kurtarıyor. Cihangir, Sibel’i çağırıp racon gereği Ramo’nun onunla evleneceğini ve onu götürmek için geleceğini söylüyor. Nehir, hemen Ramo’yla evleneceğini söylüyor.

Cihangir, Sibel’e Ramo geldiğinde sadece ona silah doğrultmasını gerisini Mashar’a bırakmasını istiyor. Sibel, bunu yapamayacağını söylüyor. Ramo, Sibel’i götürmek için geliyor. Sibel, onun öldürüleceğini bildiği için onunla gitmek istemiyor. O sırada Nadya geliyor ve Yavuz’un yaşadığını söylüyor. O kargaşada Sibel’i Ramo, o evden dışarı çıkarmayı başarıyor. İki sevgili aşklarını kaldığı yerden devam ediyor.

Ramo, Çilingiri kıskıvrak yakalayıp sistemini ele geçiriyor ve sisteminde ne kadar katil varsa ölüm listesine veriyor. Ramo’yu bitirmek için Yavuz, Cihangir’le buluşuyor. Yavuz, her şeyin bittiğini düşündüğü anda Ramo’yu karşısında buluyor, Rano, ondan halasının intikamını alıyor.

Ramo 26. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Sibel Ramo Aşkı Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler