Ana SayfaDizilerSurvivor 2021'in Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 2021’in Yayın Tarihi Belli Oldu!

Son yılların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor 2021 için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde hızla yarışmacılar belirlenmişti. Survivor 2021’in yayın tarihi netleşti. Detaylar haberimizin devamında…

Flaş İddia.. 2021 Survivor Özel Yarışmacı. O’da Survivor’da…

Survivor 2021 Başlıyor!

Sevilen yarışma Survivor 2021 için geri sayım başladı. Ünlüler ve Gönüllüler olarak iki takımdan oluşacak yarışma 9 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Survivor 2021 yarışmacıları geçtiğimiz haftalarda belirlenmişti. İlk olarak Issız Adam filmi ile ünlenen oyuncu Cemal Hünal’ın Survivor 2021’de yarışacağı duyrulmuştu. Hünal’ın ardından teker teker yarışmacılar belli olmaya devam ediyor.

Oyuncu Öykü Çelik ve Aşk-ı Memnu dizisi ile tanınan genç oyuncu Batuhan Karacakaya’da Survivor’da mücadele edecek bir diğer isimler.

Batuhan Karacakaya kimdir?

Gönüllüler takımının ise ilk ismi Masterchef’te Mehmet Şefin “Çık dışarı Mustafa” repliğiyle birlikte akıllarda yer edinen yarışmacı Mustafa Aydın oldu.

Cemal Can Canseven Yine Mi Survivor ‘Da…

Son olarak Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’un da Survivor kadrosuna katılacağı iddia edilmişti. Demet Akalın verdiği bir röportajda konuya ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Akalın;

“Olmasını çok istedik ama Hira engeline takıldık. Bu yüzden de gidemeyecek. Hira ‘Ömür boyu seninle konuşmam’ dedi. Acun bey beni ilk aradığında çok istediğimi söylemiştim. Bizim Okan’la karakterlerimiz aynı ev hep kazanmayı istiyoruz. Bir de Allah korusun 5 ay falan kalır orada. Şimdi Okan ben gidemeyeceğim için bu yıl seyretmem diyor” ifadelerini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler