Ana SayfaKimdirBatuhan Karacakaya kimdir?

İlgili Postlar

Batuhan Karacakaya kimdir?

Ekranın sevilen oyuncusu büyüdü. Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alacak yakışıklı oyuncu Batuhan Karacakaya kimdir? Aşk-ı Memnu dizisi ile ünlenen Batuhan Karacakaya aslen nereli ve kaç yaşındadır? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Batuhan Karacakaya Nerede Doğdu?

1997 yılında dünyaya gelen Batuhan Karacakaya İstanbul doğumludur.

Batuhan Karacakaya Kimdir?

İnşaatçı baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olan olan Batuhan’nın kendisinden küçük bir de kız kardeşi var.

Genç oyuncunun kariyeri, kız kardeşi için gelen ‘bu kızı reklam ajansına yazdırın’ teklifi ile başlamış…

Şişli Ufuk Koleji’nde eğitimini sürdüren yakışıklı oyuncu birçok dizi projesinde yer almış ve genç yaşında şöhrete kavuşmuştur.  Karacakaya, ilk ekran macerasını ‘Sağır Oda’ ile yaşamış. Genç oyuncu o günleri verdiği bir röportajda şöyle anlatmıştı: “Sağır Oda’da bir Türkmen çocuğu oymamıştım, 5 dakikalık bir roldü. Ben yedektim aslında. Diğer çocuk ateşlenince onun yerine oynadım. Çok duygusal bir sahneydi, teröristler arkamda kamyon patlatıyor, kardeşim ağlıyordu. İlk sahnede ağladım. “Bıçak Sırtı”nın yönetmeni Selim abi o sahneyi izleyip “Ben bu çocuğu istiyorum” demiş. Şans işte…”

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Batuhan Karacakaya vücut gelişim sporuyla uğraşmaktadır.

11 yaşında ‘Aşk’ı Memnu’daki Batuhan büyüdü, yine gündemde dizilerde yer alıyor. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya gibi ünlü isimlerin rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde oynadığı Bülent Ziyagil karakteriyle ünlenen Batuhan Karacakaya son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi kadrosuna katılmıştır. Bir zamanların çocuk yıldızı Batuhan Karacakaya mankenleri aratmayan kaslı vücudu ve havasıyla plajdaki genç kızların dikkatini çekti.

Oyuncunun Rol Aldığı Diziler:

Beşinci Boyut

Bıçak Sırtı

Aşk-ı Memnu Bülent Ziyagil

Umutsuz Ev Kadınları

Uzun Hikaye

Bekle Beni

Dersimiz Atatürk

Aşk Tesadüfleri Sever

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler