Ana SayfaDizilerArkadaşım Hoşgeldin Exxen'de!

İlgili Postlar

Arkadaşım Hoşgeldin Exxen’de!

Acun Ilıcalı’nın dijital platform girişimi Exxen’de yayınlanacak olan yapımlar açıklanmaya devam ediyor. Tolga Çevik’in komedi programı Arkadaşım Hoşgeldin Exxen’de izleyiciyle buluşacak.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Tolga Çevik kimdir?

Arkadaşım Hoşgeldin Başlıyor

Acun Ilıcalı geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda Exxen hakkında önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bir çok önemli isimle anlaşan Ilıcalı Exxen’in 2021 itibari ile yayına başlayacağını duyurmuştu.

Exxen’de Yayınlanacak Yapımlar Neler?

Bir zamanların en çok seyredilen yapımlarından olan Sihirli Annem dizisi yeni bir kadro ile tekrar çekiliyor ve Exxen platformu ile sevenleriyle buluşacak.

Aleyna Tilki ve Ceman Can’ın başrolü paylaştığı bir müzikal ekranlara gelecek.

Proje tasarımı Ali Atay’a ait Onur Ünlü yönetmenliğinde ve başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban’ın olacağı Şeref Bey adlı dizi seyirciyle buluşacak. Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Selim Bayraktar’ın yer aldığı 8 bölümlük Vahşi Şeyler adlı dizi de platformda yer alacak.

Exxen Ne Zaman Açılıyor? Üyelik Ücreti Ne Kadar?

Özgü Namal’ın yer aldığı Hükümsüz adlı dizi yer alacak. Üç zengin ev kadınını anlatan Zehirli Çiçekler ve senaryo ile başrolde İbrahim Büyükak’ın adını gördüğümüz İlginç Bazı Olaylar da diğer orijinal Exxen yapımları olacak. Dünyada ses getiren Next Top Model yarışması Burcu Esmersoy sunumuyla gerçekleşecek. Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak ise birlikte bir programa imza atacak.

Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar ve Gökhan Çınar’ın Katarsis programları da Exxen’de olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler