Ana SayfaÜnlülerFlaş İddia.. 2021 Survivor Özel Yarışmacı. O'da Survivor'da...

İlgili Postlar

Flaş İddia.. 2021 Survivor Özel Yarışmacı. O’da Survivor’da…

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın önceki hafta duyurduğu oyuncu Cemal Hünal’ın Survivor 2021’in ilk yarışmacısı seçilmesinin ardından yeni yarışmacılar izleyici tarafından merak edilmeye devam ediyıor Ortaya atılan son bomba iddia ise bambaşka; Ünlü pehlivan sporcu Survivor 2021’e yarışmacı olarak geleceği konuşuluyor. İşte merak edilen Detaylar Haberimizde..

Son Dakika.. Survivor 2021 ‘in İkinci Yarışmacısı Öykü Çelik Mi ?

Flaş İddia.. 2021 Survivor Özel Yarışmacı. O’da Survivor’da…

Issız adam lakablı Başarılı oyuncu ilk yarışmacı Cemal Hünal’ın Survivor 2021’e seçilmesinin resmi olarak açıklanmasından sonra En son Başarılı oyuncu Öykü Çelik’in Survivor 2021’in ikinci yarışmacı seçildiğini konuşuluyorken, bambaşka bir iddia hayranları heyecanlandırdı..

Survivor İkinci Yarışma Ünlü BaşPehlivan Mı ?

Türk başpehlivan İsmail Balaban, 652 ve 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde birinci gelerek iki defa başpehlivan unvanını kazanan Balaban 2013’de pehlivan Ali Gürbüz’ün doping testi pozitif çıktığı için kaybettiği başpehlivanlık finalinin 1.si ilan edilerek gururumuz olmuştu.. İlk yarışmacı oyuncu Cemal Hünal’dan sonra bakalım ikinci yarışmacı olarak başpehlivanımız İsmail Balaban’ın resmi duyurusu Ilıcalı Tarafından ne zaman yapılıcak..

Acun Ilıcalı kimdir?

Türk başpehlivan İsmail Balaban
Türk başpehlivan İsmail Balaban

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler