Ana SayfaÜnlülerSurvivor 2021: Aşk-ı Memnu'nun Yakışıklı Oyuncusu Dominik'e Mi Gidiyor?

İlgili Postlar

Survivor 2021: Aşk-ı Memnu’nun Yakışıklı Oyuncusu Dominik’e Mi Gidiyor?

Survivor 2021 tüm hızıyla soluksuz beklenirken geri sayım başladı. Ünlü oyuncular Cemal Hünal ve Öykü Çelik gibi ünlülerin sonrasında yılların fenomen dizisi Aşk-ı Memnu’da ki başarılı oyuncu Survivor için Dominik’e gideceği öne sürüldü.. Bomba iddia ve Detayları Haberimizde..

Flaş İddia.. 2021 Survivor Özel Yarışmacı. O’da Survivor’da…

Survivor 2021: Aşk-ı Memnu’nun Yakışıklı Oyuncusu Dominik’e Mi Gidiyor?

Ünlü oyuncular Cemal Hünal ve Öykü Çelik haberinin sonrasında Dominik Survivor 2021’de kıran kırana mücadele edecek bir isim daha belli olduğu iddia edildi.. Yılların unutulmayan tekrarları bile defalarca izlenen dizi Aşk-ı Memnu’nun Yakışıklı Oyuncusu Dominik’e Gidiyor?

Aşk-ı Memnu’da Bülent karakterine hayat veren şimdilerin yakışıklı oyuncusu Batuhan Karacakaya’nın da yeni sezon Survivor 2021 yarışmacı kadrosuna dahil olduğu kulakdan kulağa konuşuluyor.

Batuhan Karacakaya kimdir?

“Hissediyorum… Güzel Şeyler Olacak”

23 yaşındaki Batuhan Karacakaya’nın sosyal medya sayfasından yayınladığı, “Hissediyorum… Güzel şeyler olacak” ifadesi bu dedikoduyu kuvvetlendirir cinsden.

Yakışıklı oyuncu Batuhan Karacakaya, ünlü Aşk-ı Memnu dizisinde tanınmasının sonrasında Diriliş Ertuğrul, Bıçak Sırtı gibi projelerde de roller oynamıştı..

Son Dakika.. Survivor 2021 ‘in İkinci Yarışmacısı Öykü Çelik Mi ?

İşte Batuhan Karacakaya’nın Son Paylaşımı..

Batuhan Karacakaya'nın da Survivor 2021 paylaşımı
Batuhan Karacakaya’nın da Survivor 2021 paylaşımı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler