Ana SayfaÜnlülerCemal Can Canseven Yine Mi Survivor 'Da...

İlgili Postlar

Cemal Can Canseven Yine Mi Survivor ‘Da…

Geçtiğimiz sezon Survivor 2020’nin şampiyonu seçilen Cemal Can Canseven, sosyal medyada bir hayranının yönelttiği soruya  öyle bir cevap verdi ki, bu yanıtı tüm takipçilerinin tekrar heyecanlamasına yetti.. 2020 Survivor şampiyonu 2021 ‘de yenidenmi Dominik’te? İşte bu sorunun cevabı Haberimizde..

Cemal Can Canseven “Bütün Gece Dua Ettim”

Cemal Can Canseven Yine Mi Survivor ‘Da…

Şimdilerde Aleyna Tilki ile başrol oynayarak oyunculuk heyecanı yaşayan Cemal Can Canseven, Dominik ‘e bir daha mı gidiyor? Survivor’da kıran kırana büyük bir mücadele vererek şampiyon olan fenomen Cemal Can, işte tamda bu soruya bomba bir cevap verdi.

Cemal Can Canseven Kimdir?

Aleyna Tilki ile ‘ Bu Benim Masalım ‘ adlı dizide çekimleri devam ederken sevenlerinin sorduğu sorulara yanıt veren şampiyon Cemal Can Canseven “bir daha Survivor’a gider misin” şeklindeki soruya bakın ne nasıl bir cevap…

“Bir Daha Gitmem Diyordum”

“Çok tuhaf oradan döndüğüm ilk bir ay bir daha gitmem diyordum. Garip tarif edemediğim bir atmosferi var oranın insan bir şekilde özlüyor. Şu an için değil ama ileride psikolojik olarak sağlıklı hissettiğim bir dönem olursa evet giderim.”

Cemal Can İle Nisa Bölükbaşı’nın Görüşmemesinin Sebebi Danla Biliç Mi?

İşte Cemal Can Canseven ‘in Heyecandıran O Açıklaması;

Cemal Can Canseven Survivor Açıklaması
Cemal Can Canseven Survivor Açıklaması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler