Ana SayfaDedikoduCemal Can İle Nisa Bölükbaşı'nın Görüşmemesinin Sebebi Danla Biliç Mi?

İlgili Postlar

Cemal Can İle Nisa Bölükbaşı’nın Görüşmemesinin Sebebi Danla Biliç Mi?

Herkesin yakından takip ettiği Survivor yarışmasında sevilen yarışmacılardan olan Cemal Can Canseven ve Nisa Bölükbaşı arkadaşlığı uzunca bir süre konuşulmuştu. Cemal Can Canseven ile Nisa Bölükbaşı yarışmadan sonra görüşmeye devam ediyor mu? Görüşmediği iddia edilen ikilinin görüşmeme sebebi Cemal Can Canseven’in yakın arkadaşı olan Danla Biliç mi? Survivor şampiyonu Cemal Can Cansever çok merak edilen soruya yanıt verdi!

Survivor Şampiyonu Cemal Can Canseven Büyük Ödülüyle Bakın Ne Yapacak..

Cemal Can İle Nisa Bölükbaşı’nın Görüşmemesinin Sebebi Danla Biliç Mi?

Danla Bilic, Survivor Yarışmacısı Cemal Can Canseven’i İfşa Etti!..

Survivor yarışmasıyla herkesin sevgisini kazanan Cemal Can Canseven, geçtiğimiz akşam yakın arkadaşı Danla Bilic’in doğum gününü kutladı. Arkadaşlarıyla birlikte partiye katılan Ceml Can Canseven mekan çıkışı merak edilenleri yanıtladı.

Cemal Canseven Kimdir?

Ada hayatında birçok şeyi birlikte yapan, arkadaşlığı ile sık sık gündeme gelen Cemal Can Canseven ve Nisa Bölükbaşı’nın yarışma bitince görüşmemesi herkesin dikkatini çekti. Cemal ile Nisa’nın  Danla Bilic istemediği için görüşmediği çıkan dedikodular arasındaydı. Herkesin merak ettiği soruya Cemal, ‘Nisa Hanımla görüşmemenizi Danla Bilic mi istedi?’ sorusu üzerine “Bitmesinin sebebini nereden biliyorsunuz? Her şey sosyal medyada yansıdığı gibi değil. Görüşüyoruz” dedi.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler