Ana SayfaDedikoduPınar Altuğ Hakkında Yapılan Kötü Eleştirilere Yanıt Verdi

İlgili Postlar

Pınar Altuğ Hakkında Yapılan Kötü Eleştirilere Yanıt Verdi

Sosyal medyada her paylaştığı fotoğraf sonrasında aldığı kötü eleştirilere verdiği cevaplarla konuşulan Pınar Altuğ, hakkında yapılan kötü yorumlar için açıklama yaptı. Pınar Altuğ konuyla alakalı ne dedi? Tüm detayları haberimizde…

Pınar Altuğ ‘dan Takipçisine Yanıt

Pınar Altuğ Hakkında Yapılan Kötü Eleştirilere Yanıt Verdi

Pınar Altuğ’u Takipçileri Ti’ye Aldı..

İnstagram hesabından paylaştığı her paylaşımda eleştiri yağmuruna tutulan Pınar Altuğ, hakkında yapılan kötü yorumlara cevabını vermeye devam ediyor. Başarılı oyuncu Pınar Altuğ, takipçilerine verdiği cevaplarla da sık sık gündem oluyor.

Pınar Altuğ’un Takipçileriyle Başı Dertte..

Hakkında yapılan eleştirilere sert yanıtlar veren Altuğ’a en çok gelen eleştirilerden birisi eşi Yağmur Atacan ile arasında olan yaş farkı. Bu konuyla alakalı sık sık kötü yorum alan başarılı oyuncu, “Eşimle olan yaş farkı yorumları hiç umurumda değil. Gelen kötü yorumları aştık artık. Evlenirken kimseden izin istemedik ki biz. ” açıklamasında bulundu. Evliliğiyle alakalı eleştirileri umursamadığını, sadece edepsiz yorumlara tahammülü olmadığını iletti.

Makyajsız Haline Gelen Yoruma Sert Yanıt

Pınar Altuğ Kimdir?

Sosyal medya hesabına makyajsız fotoğrafını koyan Pınar Altuğ, eleştirilerin hedefi oldu. Pınar Altuğ’un sevenleri ünlü oyuncunun güzel ve doğal olduğunu savunurken, bir kullanıcı “Yaptırmadığı estetik yok, ne doğallığı. Her zaman mükemmel görünmek zorunda değil elbette, ama ‘doğal’ demeniz komik” yorumunda bulunmuştu. Pınar Altuğ’dan yanıt gecikmedi, “Rica etsem bir de estetiklerimi yazabilir misiniz? Arada unuttuklarım vardır belki…” cevabını vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler