Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ 'dan Takipçisine Yanıt

İlgili Postlar

Pınar Altuğ ‘dan Takipçisine Yanıt

Oyuncu Pınar Altuğ ‘dan takipçisine sert yanıt. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve  sık sık paylaşımda bulunan Altuğ’u takipçileri eleştiri yağmuruna tuttu. Oyuncu ise takipçilerinin eleştirilerini yanıtsız bırakmadı.

Pınar Altuğ kimdir?

Pınar Altuğ ‘dan Takipçisine Jet Yanıt

Marmaris Bozburun’da tatil yapan oyuncu sosyal medya hesabında filtresiz fotoğrafını yayınladı. Yayınladığı fotoğrafa çok sayıda beğeni ve güzel yorum gelmesinin yanında eleştiriler de geldi.

Pınar Altuğ’un fotoğrafını “Filtre koymayı bilmediğimi düşünmüyorsunuz değil mi?  İşimi düşününce en iyi Photoshopu yaptırabileceğimi de biliyorsunuzdur sanırım” yorumuyla paylaşmasının ardından bazı takipçileri Altuğ’u eleştiri yağmuruna tuttu.

Pınar Altuğ Bikinisiyle Ege Sahillerinde Fırtınalar Estiriyor

pinar-altug

Bir takipçisinin “Yaptırmadığı estetik yok, ne doğallığı. Her zaman mükemmel görünmek zorunda değil elbette, ama ‘doğal’ demeniz komik” yorumuna Altuğ;

“Rica etsem estetiklerimi bir yazabilir misiniz? Arada unuttuklarım vardır belki” yorumuyla cevap verdi.

Bir başka takipçisinin ise “Demek ki para her şeyin çözümü değilmiş” yorumuna Altuğ da, “Evet, mesela asla kalbi güzelleştirmiyor” cevabını verdi.

Eleştirilerin yanında oyuncunun bir çok takipçisi ise “Kimse böyle makyajsız resim koymaya cesaret etmiyor edemiyor yine de çok güzelsiniz” yorumunda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler