Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses Asistanı ile Yemekte

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses Asistanı ile Yemekte

Sevilen sanatçı İbrahim Tatlıses asistanı ile yediği yemek çıkışında görüntülendi. Bir süre önce aralarında aşk dedikoduları çıkan İbrahim Tatlıses ve asistanı Gülçin Karakaya Sarıyer Küçük Armutlu’daki bir mekanda yemek yediler. İbrahim Tatlıses mekan çıkışı gazetecilerle sohbet etti.

İbrahim Tatlıses kimdir ?

İbrahim Tatlıses: “O Konulara Girmeyelim”

Basın mensuplarının sanatçının kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in,” Evlatlar arasında ayrım yapılıyor” sözlerine usta sanatçı “Konuşmayalım, o konulara girmeyelim” şeklinde yanıt verdi.

İbrahim Tatlıses’in Kızı Dilan Çıtak Tatlıses’den Gündem Sarsacak Taciz İtirafı!..

Dilan Çıtak verdiği bir röportajda babası İbrahim Tatlıses hakkında “Hiç nefret ettiğiniz bir an oldu mu?” sorusuna “Vefalı evlat veya vefasız evlatlar arasında ayrımcılık yaptığında babamdan nefretim ettiğim zamanlar oldu” cümleleri ile yanıt vermişti.

ibrahim-tatlises-asistani

İbrahim Tatlıses asistanı Gülçin Karakaya ile aralarında çıkan aşk dedikodularına daha önce;

“Bana keleş sıkıldı, hiçbir zaman ‘Şu anda ne yapıyor, manevi açıdan ne durumda?’ demediler. Şimdi ‘Gülçin kimdir?’ diyorlar. Gülçin yardımcımdır.

Sağ kolum çalışıyor, sol kolum çalışmıyor. Gülçin de sol kolum, var mı ötesi? Etmedikleri laf kalmadı. Onun da bir ailesi var, laf söylenmesi hoş değil” şeklinde yanıt vermişti.

İbo Show Başlıyor!

Yıllar önce geçirdiği kaza nedeniyle ekranlara ara veren usta sanatçı İbo Show ile ekranlara geri dönüyor. 9 yıl aranın ardından provalara başlanan İbo Show’un ilk konuklarının  Sibel Can ve Şafak Sezer olacağı söylentiler arasında.

Sibel Can kimdir?

Şafak Sezer kimdir?

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler