Ana SayfaDedikoduFeride Hilal Akın'dan Büyük İtiraf

İlgili Postlar

Feride Hilal Akın’dan Büyük İtiraf

Son dönemlerde çıkardığı şarkılarla büyük bir çıkış yapan Feride Hilal Akın ilk kez özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir süredir mutlu bir aşk yaşadığı bilinen ünlü şarkıcı özel hayatındaki gizem perdesini araladı. Feride Hilal Akın’dan büyük itiraf geldi. İşte ünlü şarkıcının gündeme bomba gibi düşen o açıklaması;

Yurt Dışına Açılıyor

Pandemi döneminde Yelda Kırçuval’ın Instagram üzerinden yaptığı canlı yayına konuk olan Feride Hilal Akın, “Yeni albümün ile yurt dışı planın Var mı?” sorusuna “Şu anda Avrupa ve Rusya’da şu an işbirliği yapıyoruz. Ve dünyada bir Türk kızının ne kadar başarılı olacağını göstermek istiyorum.” yanıtını verdi.

Feride Hilal Akın: “Dünya’ya Bir Türk Kızının Neler Başarabileceğini Anlatmak İstiyorum”

Çarpıcı Açıklamalar

Yelda Kırçuval’ın “Oyunculuktan şarkıcılığa geçmeye çalışanlar oldu sence neden başarılı olamadılar?” sorusunu, “Belki samimiyettir bilemiyorum. Yani ben hep kendim olmaya çalıştım. Belki bu nedenle olabilir. Ben duygularımı sanata aktarmaya çalıştım. Belki insanlara bu geçiyordur. Oyunculukta da şarkılarımda da buna dikkat ettim.” sözleriyle yanıtlayan ünlü şarkıcı gündeme damgasını vurmuştu.

Feride Hilal Akın’dan Büyük İtiraf

Bir süredir aşk dedikodularıyla gündeme gelen Feride Hilal Akın geçtiğimiz gün Nişantaşı sokaklarında ilk kez sevgilisiyle el ele yakalandı. Muhabirleri görünce kısa şaşkınlık yaşayan Hilal Akın, kendisini görüntüleyen muhabirlere, “Beni nasıl tanıdınız? Helal olsun size” dedikten sonra spor hocası olan erkek arkadaşı sayesinde fit kaldığını belirtti. Akın, “Erkek arkadaşım beni hiç boş bırakmıyor. Kendisi spor hocamdır” açıklamasını yaptı.

Feride Hilal Akın Kimdir?

Deride Hilal Akın ve Sevgilisi
Deride Hilal Akın ve Sevgilisi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler