Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı "Herkes Sesimi Duydu"

İlgili Postlar

Ebru Şallı “Herkes Sesimi Duydu”

Ebru Şallı önceki gün eşi Uğur Akkuş ile Yeniköy’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Arkadaşlarıyla yemek yiyen çift mekan çıkışında gazetecilerle sohbet etti. Oğlu Pars Tan’ı lenfoma kanserinden kaybeden Şallı bu süreçte “Herkes Sesimi Duydu” dedi. Detaylar haberimizde…

Ebru Şallı kimdir?

Çalışmalar Beni Bu Süreçte Oyalıyor

Eşi Uğur Akkuş ile birlikte Yeniköy’de bir mekan çıkışı görüntülenen  Şallı çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bodrum’a yerleştiğini ve emekli hayatı yaşayacağını söyleyen eski manken;

“Çalışmayı çok seviyorum ama biraz emekli hayatına geçeceğim galiba. Gideceğiz, geleceğiz ama orada yaşarız diye düşünüyorum” diyerek sözlerine ekledi.

Bir jean markasına koleksiyonun hazırlayan 43 yaşındaki eski manken “Çalışmalar beni yaşadığım bu kötü süreçten sonra güzel oyalıyor. Esasında yine koleksiyonlarımı yapıyorum, çalışıyorum yani. Bir yandan devam ediyorum” dedi.

Ebru Şallı Son Paylaşımı İle Takipçileriyle Dertleşti…

Ebru Şallı “Herkes Yanımda Oldu”

Eski manken oğlu Pars Tan’ı nisan ayında lenfoma kanserinden kaybetti. Sezen Aksu Şallı’nın 10 yaşında hayata veda eden oğlunun mezarının yanına iki adet kedi yuvası yaptırdı.

Oğlunun ölümünün ardından zor günler yaşayan Şallı bu süreçle ilgili şunları söyledi;

“Herkese gönülden teşekkür ediyorum, herkes yanımda oldu. Çok kalplerinden hissettiler, ben de kalbimden hissettim. Aramayan hiç kimse kalmadı. Cumhurbaşkanımızdan, bütün siyasilere… Herkes sesimi duydu. Tabii ki Sezen’in benim için çok çok çok ayrı bir yeri var. Arıyor, bana her zaman destek oluyor.”

Geçtiğimiz günlerde oğlu Pars Tan adına ihtiyaç sahipleri çocuklara maske yaptıklarını söyleyen Ebru Şallı ; “Ancak kafamı topluyorum, şekilleniyor. Geçtiğimiz günlerde ihtiyacı olan çocuklara çok ciddi maske bağışı yaptık. Onun gibi yapmış olduğum çok şey var. Ponçiğin bana yaptırdığı şeyler var, söylemek istemiyorum” şeklinde konuştu.

İş hayatı ile ilgili ise dizi teklifleri aldığını söyleyen Şallı “Çağırıyorlar, birçok proje oluyor. Bakalım belki olur, ben de ancak kendime geliyorum” dedi.

Oğlunun ölümünün ardından Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Sağlam’dan şikayetçi olmuştu. Şallı’nın tatil fotoğraflarına hakaret ve küfür içerikli yorum yapılmasının üzerine Şallı bu olayla Gonca Sağlam’ın ilişki olduğunu düşünerek şikayetçi olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler