Ana SayfaÜnlülerMuazzez Ersoy ve Emre Altuğ 'dan George Clooney Yorumu

İlgili Postlar

Muazzez Ersoy ve Emre Altuğ ‘dan George Clooney Yorumu

Önceki gün  Muazzez Ersoy ve Emre Altuğ ile Etiler’de birlikte görüntülendi. Gazetecilerin Muazzez Ersoy ve Emre Altuğ’a dünyaca ünlü George Clooney’in en yakın 14 arkadaşına 1’er milyon dolar hediye ettiği hatırlatması üzerine Muazzez Ersoy “Ben de bir sahneden veya bir filmden 30-40 milyon dolar alırsam yapacağım. Sözüm olsun” dedi.

Emre Altuğ Kimdir?

Muazzez Ersoy Kimdir?

Muazzez Ersoy ve Emre Altuğ Karşılaşması

Önceki gün Etiler’de birlikte görüntülenen Muazzez Ersoy ve Emre Altuğ gazetecilerle sohbet etti. Emre Altuğ; “Ben bankaya gelmiştim. O sırada buraya uğrayıp, bir ‘Merhaba’ diyeyim dedim. Burası amcamın yeri. Muazzez Hanım’ı görünce onunla da merhabalaşmadan geçemedim. Kendisini çok severim” dedi ve gözlük mağazasında karşılaştıklarını dile getirdi.

Muazzez Ersoy geçtiğimiz günlerde gözleri yaşlı görüntülenmişti. Sevilen sanatçı konu ile ilgili “Bu aylar benim alerji mevsimim. İlkbahar ve sonbahar benim öyle oluyor” dedi.

MUAZZEZ ERSOY SIDIKA’NIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Bodrum’da yaptığı tatilden yeni dönen Ersoy, “Tatile biraz geç çıkmıştım. Televizyonda çekimlerim vardı. Pandemiden dolayı konserler, organizasyonlar, her şey iptal olduğu için bol bol oturuyoruz. Bazen müzik dinliyorum, film izliyorum, en çok da haberleri izliyorum” dedi.

Muazzez Ersoy maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına uymayanlar için şu sözleri söyledi;

“Bazı sorumsuz insanlarımız tarafından maske, sosyal mesafe ve hijyen ihlal edilince vakalar arttı ve buna karşılık bu yasaklar geldi. Eğer maskemize, sosyal mesafemize dikkat edersek en azından birtakım yasakların gelmesini engelleyebiliriz. Sorumlu davranmak çok önemli.”

Çağla Şikel ve Emre Altuğ Tekrar Bir Arada! Bu Kez Oğulları Kuzey İçin…

Muazzez Ersoy “Sözüm Olsun”

Gazetecilerin Muazzez Ersoy ve Emre Altuğ’a dünyaca ünlü George Clooney’in en yakın 14 arkadaşına 1’er milyon dolar hediye ettiği hatırlatıp “Siz böyle bir hediyede bulunur musunuz?” sorusu üzerine Muazzez Ersoy;

“Ben de bir sahneden veya bir filmden 30-40 milyon dolar alırsam yapacağım. Sözüm olsun. Onlar Amerika’da bir film çekiyorlar. Film başına 40-50 milyon dolar alıyorlar. Ben de sahneden ya da filmden öyle bir para alırsam 30 kişiye yaparım” yorumunda bulunurken Emre Altuğ ise “Ben de önüme gelene dağıtırım” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler