Ana SayfaÜnlülerAslı Enver'den Kerem Tunçeri Sessizliği

İlgili Postlar

Aslı Enver’den Kerem Tunçeri Sessizliği

Aslı Enver’den Kerem Tunçeri sessizliği. Sevilen oyuncu Aslı Enver önceki gün Zorlu AVM’de görüntülendi. Şu sıralar Babil dizisi ile ekranlarda izlediğimiz Aslı Enver’e aylar sonra ilk kez Kerem Tunçeri soruldu. Aslı Enver bu soru karşısında sessiz kaldı.

Kerem Tunceri Kimdir?

Aslı Enver Kimdir?

Uzun Süredir Evden Çıkmıyorum

36 yaşındaki oyuncu Aslı Enver önceki gün Zorlu AVM’de objektiflere takıldı. Bir süre önce adı Kerem Tunçeri ile aşk dedikodularına karışan Aslı Enver gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Aslı Enver pandemi dönemiyle ilgili  “Pandemi nedeniyle uzun süredir evden çıkmıyorum. Sürekli ekmek ve kurabiye yapıyorum” açıklaması yaptı.

Aslı Enver’den Kerem Tunçeri sessizliği. Başarılı oyuncuya aylar sonra ilk kez Kerem Tunçeri soruldu. Aslı Enver bu soru karşısında sessiz kaldı.

Aslı Enver ve Kerem Tunçeri’nin yakınlaşmasının ardından Kerem Tunçeri’nin instagramda başka bir kadınla yazışmaları ifşa olmuştu. Bunun üzerine Aslı Enver ve Kerem Tunçeri aşkı başlamadan bitmişti.

Tüm Yasal Haklarımın Peşindeyim

Kerem Tunçeri verdiği bir röportajda ifşa olan mesajları için şu ifadeleri kullanmıştı;

“O mesajlardan bazıları benim eski mesajlaşmalarım. Aylar öncesine, hatta bir yıl öncesine ait mesajlar bile vardı. Ancak hiç benim olmayan mesajlar da Photoshop’landı. Bana ait olan mesajlarda, toplum ahlakına aykırı hiçbir söylemim yok. Bekar bir erkek olarak flört etmiş olabilirim ama bunların yayınlanması benim kişisel haklarıma saldırı ve kanuni olarak bir suç! Ben de bu konuda tüm yasal haklarımın peşindeyim.”

“Aslı Hanım ile arkadaşlarımız vesilesiyle daha önce tanıştırılmıştık ve evet, pandemi sürecinde iletişimdeydik. Her şeyden önce güzel bir arkadaşlığımız oluştu. Bunun duyulmasının hemen arkasından ciddi bir saldırıya maruz kaldım. Bu durumun içine Aslı Hanım’ın adının da dahil edilmesi beni en çok üzen şey oldu.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler