Ana SayfaÜnlülerBeyaz 'dan Yeni Proje

İlgili Postlar

Beyaz ‘dan Yeni Proje

Yaptığı Beyaz Show programı ile seyircilerin büyük beğenisi alan ve bir dönem fenomen ses yarışması O Ses Türkiye’de jüri üyeliğini üstlenen Beyaz’dan yeni proje geliyor. Projenin detayları haberimizin devamında…

Beyazıt Öztürk kimdir?

Beyazıt Öztürk’ün Yeni Programı Belli Oldu!

İlk olarak 1996 yılında Beyaz Show adındaki talk show programı ile 22 yıl boyunca ekranlara gelen Beyazıt Öztürk 2018 yılında programı sonlandırma kararı almıştı. Beyazıt Öztürk’ün Kanal D’nin satılmasının ardından böyle bir karar aldığı uzun süre konuşulmuştu.

Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi ekranların sevilen dizilerinde rol alan Beyazıt Öztürk son olarak O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Acun Ilıcalı Beyaz’ın jüri üyeliği ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı;

Beyazıt Öztürk Takipçilerine Sevgi Dolu Açıklama Yaptı!

“Beyaz hem moderatör hem de jüri olabilecek bir isim. Hangi pozisyon olacağına ise önümüzdeki hafta görüşüp birlikte karar vereceğiz. Benim için önemli olan O Ses Türkiye ailesinde olması. Çünkü Türkiye’nin en önemli isimlerinden biri Beyazıt Öztürk. Bu yıl O Ses Türkiye’ye bambaşka bir hava getireceğine inanıyorum. Onun stüdyoda olacak olması beni bile heyecanlandırıyor.”

Acun Ilıcalı’nın MasterChef programının yüksek reytinglerinden dolayı bu yıl O Ses Türkiye’yi yapmayacağı dedikodular arasında. Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye yarışmasının yerine bu sezon daha önce çok fazla ilgi gören Pişti programını yapacağı konuşuluyor.

Acun Ilıcalı kimdir?

Ilıcalı’nın Pişti programı için ise Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak’ın yanı sıra Hadise’yi de düşündüğü söylentiler arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler