Ana SayfaÜnlülerDamla Colbay "Yapay Kana Bile Bakamıyorum"

İlgili Postlar

Damla Colbay “Yapay Kana Bile Bakamıyorum”

İçerde dizisinde canlandırdığı Eylem karakteri ile ünlenen Damla Colbay bir dergi çekimi için objektifler karşısına geçti. Şu sıralar Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı doktor Zeynep karakteri ile ekranlarda gördüğümüz Colbay ” Yapay kana bile zor bakıyorum” dedi. Röportajın devamı haberimizde..

Damla Colbay Kimdir?

Yeni Düzen Eskisine Kıyasla Bireysellikten Uzak

Pandemi dönemi ile herkesin hayatının birden değiştiği söyleyen oyuncu “Kendi adıma, bu düzeni eskisinden daha çok sevdim diyebilirim. Çünkü bu yeni düzen eskisine kıyasla bireysellikten uzak. İnsanları birlik olmaya itiyor. Herkes hem kendi sağlığını hem de karşısındakinin sağlığını düşünmek durumunda. Bu da hayatlarımıza ekstra özen ve birlik bilinci katıyor. Kısacası bardağın dolu tarafını görmeyi seçiyorum” dedi.

Hekimoğlu dizisinde Doktor Zeynep’i canlandıran Damla Colbay kendisine sorulan “Doktoru oynamak zor mu?” sorusuna;

“Bu soruya dizinin ilk bölümlerinde cevap veriyor olsam “Evet, çok zor” derdim. Ama zamanla tüm o terimler, sahne içindeki aksiyonlar bir ritim kazandı. Bazen öyle bir terimle karşılaşıyorum ki ilk bakışta bırak ezberlemeyi, okumak bile mümkün değilmiş gibi gelirken, bir de bakmışım aklımda kalmış” diyerek yanıt verdi.

Hekimoğlu Dizisi Hem Ekranda Hemde Sosyal Medyada Zirvede!

Yapay Kana Bile Bakamıyorum

Damla Colbay kendisine sorulan “Oyuncu olmasaydınız doktor olmak ister miydiniz?” sorusuna;

“Ben yapay kana bile zar zor bakan biri olarak, hiç istemezdim. Aynı zamanda çok güçlü bir duygusal kontrol gerektirdiğini de düşünüyorum. Ben hastalarla ve yakınlarıyla empati yapmadan edemezdim. En sonunda üzüntüden kendim hasta olurdum herhalde” dedi.

İlkokuldan liseye kadar lisanslı atletizm sporcusu olan ve bir çok madalya sahibi olan Colbay “Benim evimin tam arkasında tartan pisti olan bir koşu parkuru var. Bazen koşuyorum, bazen de uzun yürüyüşler yapıyorum. Her adımda zihnim daha da sakinliyor. O yüzden koşmak benim için bedensel getirilerinin yanında, ruhsal olarak da çok önemli” dedi.

Pandemi döneminde evde kaldığı sürede kilo verdiğini söyleyen oyuncu “Evde yemek yapmayı çok da beceremiyorum, hep dışarıdan sipariş veriyordum. O süreçte dışarıdan da sipariş vermek istemedim ve mecburen kilo vermiş oldum” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler