Ana SayfaÜnlülerCaner Cindoruk "Tuncel Kurtiz Gibi Ölmek İstiyorum"

İlgili Postlar

Caner Cindoruk “Tuncel Kurtiz Gibi Ölmek İstiyorum”

Şu sıralar ekranların yeni dizisi Sadakatsiz’de Cansu Dere ile başrolü paylaşan Caner Cindoruk Hakan Gence’yle yaptığı röportajda samimi itiraflarda bulundu. Cindoruk “Yıllar önce “Tuncel Kurtiz gibi yaşlanmak istiyorum” demiştim. Şimdi de Tuncel Kurtiz gibi ölmek istiyorum” dedi. Röportajın detayları haberimizde…

Caner Cindoruk Kimdir?

Cansu Dere kimdir?

Pişmanlığı Sonradan Fark Ediyorsun

Caner Cindoruk Sadakatsiz dizisi ile ekranlara dönüyor. Cansu Dere ile başrollerini paylaştığı dizide eşini aldatan bir adamı canlandıran Cindoruk “Sadakatsizliği affeder misiniz?” sorusuna “Affetmem herhalde. Bunu yapış biçimi çok önemli” şeklinde yanıt verdi.

Daha önce ilişkisinde sadakatsizlik yaptığını itiraf eden oyuncu “Pişmanlığı sonradan fark ediyorsun. Vicdan azabı da kaybolmuyor” dedi.

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Volkan karakterini “İşinde yükselmeye çalışan bir insan, iyi de bir baba. 15 yıllık bir ilişkisi varken başkasına âşık oluyor. Fark etmeden yalan söylemeye, suçuna başkalarını alet etmeye başlıyor. Karakterin biraz tepki çekeceğini düşünüyorum ama hayatın içinden ve gerçek! Birçoğumuz zaman zaman kendimize hak gördüğümüz, kendimizi istisna saydığımız durumlar içinde olabiliyoruz ama bunu görmezden geliyoruz. Erkek egemen sistemde yaşadığımız için bu rolle, bu karakterdeki bir erkeği deşifre etmek istedim” şeklinde konuştu.

Selin Şekerci ve Caner Cindoruk Neden Ayrıldı?

Tuncel Kurtiz Gibi Ölmek İstiyorum

Cansu Dere ile iyi bir ikili olduklarını söyleyen Cindoruk kendisine sorulan “Tanınan, iyi bir oyuncu olacağınızı hayal edebilir miydiniz?” sorusuna;

“Bir işporta tezgâhında saatlerce beklerken ister istermez düşünüyorsun. İçinde konuşan ses hiç susmuyor. Bu yüzden hayalperest bir çocuk olmuştum. Her şeyi hayal ediyor, sırayla her şey oluyordum. Bazen hâlâ dalar giderim” diyerek yanıt verdi.

Çok göz önünde magazinsel olaylara karışmadan başrol oynayan Caner Cindoruk “Bazen ismimizin etrafında dolanan simgesel şeylere kendimizi çok kaptırıyoruz ama yaşamı kaçırmamak, başkalaşmamak ve samimi olmak lazım. İnsanların beni sevme sebebi de belki budur; samimiyet. Yıllar önce “Tuncel Kurtiz gibi yaşlanmak istiyorum” demiştim. Şimdi de Tuncel Kurtiz gibi ölmek istiyorum. Zaman karar versin iyi şeyler yapıp yapmadığıma” dedi.

Caner Cindoruk “İnce Memed’i Oyna” Dedi

Yaşar Kemal ‘Hanımın Çiftliği’ setine geldiğini söyleyen oyuncu; “Yaşar Kemal daralıp “Beni kaçırın” dedi. Necip’le (Memili) onu arka tarafa götürdük. “Dizi sevmem ama Orhan Kemal’in işi diye baktım. Güzel oynamışsınız, aferin. Karaoğlan, sen, ben öldükten sonra yaparlarsa İnce Memed’i oyna” dedi. 40 yaşına geldim, artık geçti. En büyük hayalimdi” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler