Ana SayfaÜnlülerDanla Bilic'in Doğum Günü Hediyesi Dudak Uçuklattı

İlgili Postlar

Danla Bilic’in Doğum Günü Hediyesi Dudak Uçuklattı

Sosyal medyanın fenomen isimlerinden olan Danla Bilic son dönemlerde stiline bir servet yatırıyor. Giydiği kıyafetlerle gündeme damgasını vuran fenomen bu kez de doğum günü hediyesiyle gündemi sarstı. Kendisini şımartmak için hediye alan Danla Bilic’in doğum günü hediyesi dudak uçuklattı. Danla Bilic doğum gününde kendine ne aldı? İşte Danla Bilic’in doğum günü hediyesi;

Danla Bilic’in Yanıtı Olay Oldu

Daha önce evlenip ayrıldıkları haberleriyle gündeme bomba gibi düşen Cemal Can ve Danla Bilic geçtiğimiz ay birlikte objektif karşısına geçti. Danla Bilic’in mesajından sonra derken Cemal Can Canseven ise evlilik teklifine bir göndermede bulunarak “O hayır dedi, maşallah” mesajını eklemesi sosyal medyada beğeni rekoru kırdı. İkilinin kostüm seçimleri ve verdikleri pozlar çok beğenildi.

Danla Biliç Güzelleşmek İçin Neler Yaptığını Anlattı!

“Beni Salın”

Danla Bilic Survivor’da aralarından su sızmayan Cemal Can Canseven ile Nisa Bölükbaşı’nın yarışma sonrası aralarına giren kara kedi olarak gösterilmişti. Sosyal medyada bu konu hakkında sürekli eleştiri alan fenomen geçtiğimiz hafta isyan etti. Yapılan yorumlar karşısında sakin kalamayan Danla Bilic,  Canseven ile Bölükbaşı’nın arkadaşlığını bozduğu iddialarına Twitter hesabından, “Survivor bitti ve ben Survivor yarışmacısı değilim. Beni bir salın” açıklamasını yaptı.

Danla Bilic’in Doğum Günü Hediyesi Dudak Uçuklattı

Son dönemlerde stiline yaptığı harcamalarla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Danla Bilic bu kez doğum günü hediyesiyle dudak uçuklattı. YouTube’da çektiği makyaj videolarıyla tanınan ve sosyal medya paylaşımlarıyla önemli bir gelir elde eden Danla Bilic, dün 26 yaşına bastı. Danla Bilic, doğum günü hediyesi olarak kendine 104 bin TL’ye mavi renkli Hermes Birkin çanta aldı. Çantasını 5.7 milyon kişinin takip ettiği Instagram hesabından paylaşınca tepkileri üzerine topladı.

Danla Bilic Kimdir?

Danla Bilic Çantası
Danla Bilic Çantası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler