Ana SayfaÜnlülerDanla Biliç Güzelleşmek İçin Neler Yaptığını Anlattı!

İlgili Postlar

Danla Biliç Güzelleşmek İçin Neler Yaptığını Anlattı!

İki yıl önce geçirdiği mide ameliyatının sonrasında fazla kilolarından kurtulan YouTuber ve sosyal medya fenomeni Danla Bilic, dört defa estetik ameliyetı yaşadığını açıkca dile getirdi. Güzel fenomen, “Mide dahil sadece dört kez ameliyat oldum. İnsanlar ‘Öncesi-sonrası’ fotoğraflarımı yayınladığında hiç üzülmüyorum. Aksine ‘Ne kadar doğru bir şey yapmışım!’ diyorum” dedi. İşte InStyle dergisine konuşan Danla Bilic ropörtajının Detayları Haberimizde..

Danla Bilic’in Canlı Yayındaki İtirafı Şoke Etti!

Danla Biliç Güzelleşmek İçin Neler Yaptığını Anlattı!

Ünlü Sosyal medya fenomeni olan güzel YouTuber Danla Bilic, 2018 senesinde geçirdiği mide operasyonunun ardından fazla kilolarından kurtulmuşdu. Tam 4 defa estetik ameliyatı olan Danla Bilic, bu konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Danla Biliç Güzelleşmek İçin Neler Yaptığını Anlattı!

InStyle dergisine anlatan güzel fenomen Danla Bilic, şu ifadeleri kullandı;

Ne kadar Doğru Bir Şey Yapmışım!’

“Mide dahil sadece dört kez ameliyat oldum. İnsanlar ‘Öncesi-sonrası’ fotoğraflarımı yayınladığında hiç üzülmüyorum. Aksine ‘Ne kadar doğru bir şey yapmışım!’ diyorum.”

Danla Bilic kimdir?

Danla Bilic, daha önce de şunları ifade etmişti:

“Küçük Takipçilerime Örnek Olmaması için Söylemedim”

“Hello, hemen konuya girmem gerekirse, okuduğunuz şey doğru ve ‘Geçmiş olsun’ mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Ameliyat oldum………

……….Çünkü her ne kadar yansıtmasam da içten içe bu raddeye geldiğimin daha doğrusu getirildiğimin farkına vardım. Böyle bir şeyi normalleştirmemek, basitleştirmemek, küçük takipçilerime örnek olmaması için de söylemek istemedim.”

“Saklı tutmak istememin tek amacı budur”

“Saklı tutmak istememin tek amacı budur. Maalesef ki zor bir dönem geçirdiğim bu hastane günlerinde yine hastane çalışanlarından birkaç düşüncesiz kişinin magazin sayfalarına yazması ile gizli kalamadı……

………..Her hali ile çok mutlu bir kızken dışarıda insanların fotoğraflarımı çekip, olay yaratmalarından, sürekli bir yerlerimi saklamaktan çok bunaldığımı fark ettim.”

“Duygusal Olduğuma Bakmayın”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler