Ana SayfaDizilerCemal Can ile Danla Bilic'in Şifreli Konuşması Olay Oldu

İlgili Postlar

Cemal Can ile Danla Bilic’in Şifreli Konuşması Olay Oldu

Ekranların sevilen yarışması Survivor’da iletişim ödülünü kazanan Gönüllüler takımı, arkadaşlarıyla canlı bağlantı yaparak konuşma ödülü kazandı. Cemal Can yakın arkadaşı olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile görüşürken, şifreli konuşması dikkatlerden kaçmadı. Cemal Can ile Danla Bilic’in şifreli konuşması olay oldu;

Heyecan Tam Gaz Devam Ediyor

Survivor 2020 yarışmasında Ramazan Bayramı’na özel ekrana gelen bölümlerinde takımlar 3 gün boyunca eğlenceli oyunlar oynadı ve partilere katıldı. İzleyicilere ekran başında keyifli vakit geçiren bu günler aynı zamanda yarışmacılar için de büyük bir moral kaynağı oldu.  Bayrama özel bölümlerin ardından yarışmada dinamik hızla eski haline dönüyor. Bundan sonra takımlar yemek ödülü ve ödül oyunları için kıyasıya mücadele verecek.

Survivor 15. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

İletişim Oyunu Gönüllülerin Oldu

Birleşme patisinin ardından büyük bir çıkış yakalayan Gönüller takımı yarışmadaki başarısını korumayı devam ettiriyor. Dün akşam ekranlara gelen Survivor’ın son bölümde oynanan “İletişim oyunu” bir kez daha gönüllüler kazandı. Ödül olarak her yarışmacıya üçer arkadaşı ile canlı olarak görüşme hakkı tanındı. Oyun sonrasında Nisa’nın ricası sonrasında Acun Ilıcalı, ünlülerin de birer arkadaşları ile görüşmelerine izin verdi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Cemal Can ile Danla Bilic’in Şifreli Konuşması Olay Oldu

Yayımlanan yeni bölüm fragmanında iletişim ödülünde hem duygusal anların yaşandığı ve hem de şifreli konuşmaların yaşandığı ilginç anlar da yaşanacak gibi görünüyor. Arkadaşlarının “Çok konuşuyorsun, biraz az konuş” dedikleri Evrim’in “Konuşmazsam sinirlerime hakim olamam” yanıtıyla herkesi güldürüyor. Aycan Yanaç’a arkadaşı “Birisi sana iyi şanslar diledi. Alex de Souza” diyor. Diğer yandan yakın arkadaşlıklarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Cemal Can Seven ve Danla Bilic ise şifreli konuşmalarıyla geceye damgasını vuracak gibi duruyor.

Danla Bilic Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler