Ana SayfaDedikoduDanla Bilic'in Canlı Yayındaki İtirafı Şoke Etti!

İlgili Postlar

Danla Bilic’in Canlı Yayındaki İtirafı Şoke Etti!

Instagramda çektiği makyaj videoları ile üne kavuşan ve ardından yaptığı sosyal medya yayınları ve özel hayatı ile kendisinden her daim söz ettirmeyi başaran ünlü Fenomen Danla Bilic, sosyal medya sayfası üzerinden yayınladığı bir canlı yayında öyle bir itirafda bulunduki, gerçekmi, şakamı anlaşılamadı. Ünlü fenomenin, Survivor 2020’de ter döken Cemal Can’la ilgili söylediği itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte Detaylar..

Cemal Can ile Danla Bilic’in Şifreli Konuşması Olay Oldu

Danla Bilic’in Canlı Yayındaki İtirafı Şoke Etti!

TV8 televizyonlarında yayınlanan Survivor 2020’nin yarışmacılarından  Cemal Can Seven ile çok yakın dost olan ve onunla birlikte yaptığı diyologlarla adından söz ettiren ünlü fenomen Danla Bilic, bu sefer  canlı yayın esnasında anlattıklarıyla kafaları karıştırdı. Yarışmacı Cemal Can ile beraber 5 ay evlilik yaşadıklarını söyleyen Danla Bilic, evliliklerinin ihanet sebebiyle sona erdiğini öne sürdü.

Cemal Can Seven Kimdir?

Ünlü Fenomen Danla Bilic, karantina döneminde Instagram’dan canlı yayın üzerinden hayranlarının sorularını cevapladı. Survivor 2020 yarışmacılarından Cemal Can Canseven ile çok yakın arkadaş olan Danla Bilic, duyanların ağzını açık bırakan itirafıyla şoke etti.

Danla Bilic kimdir?

Cemal Can Beni Aldattığı İçin Boşandık

Cemal Can ile çok iyi bir dost kaldıklarını da anlattıklarına ekleyen Danla Bilic, daha çok esprili kimliğiyle bilindiği için itirafının gerçekliği henüz bilinmiyor.

Danla Bilic, Survivor Yarışmacısı Cemal Can Canseven’i İfşa Etti!..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler