Ana SayfaDedikoduSemih Öztürk İle Kurretülayn Matur'un Sessiz Evliliği

İlgili Postlar

Semih Öztürk İle Kurretülayn Matur’un Sessiz Evliliği

Bir dönem Survivor’da ter döken ve şu sıralar TV8 televizyonlarında yorumculuk yapan Semih Öztürk, uzun zamandır aşk yaşadığı Kurretülayn Matur ile dün sessiz sedasız evlendi. Magazin camiasından gizli saklı dünya evine giren Semih Öztürk, nikah salona güvenlik görevlisi ve cep telefonu aldırmadı. Detayları Haberimizde..

Semih Öztürk: “Survivor’da ölümü bile düşündüm”

Semih Öztürk İle Kurretülayn Matur’un Sessiz Evliliği

2016 senesinde Survivor’da yarışmacı olan ve şu sıralar TV8 ekranlarında soluksuz izlenen program Survivor Ekstra’da yorumculuk yapan Semih Öztürk, dün sürpriz bir gelişmeyle dünya evine girdi. Magazin basında yer almayı tercih etmeyen Semih Öztürk, nikah töreni öncesi ve sonrasında gerginlik çıkardı.

Semih Öztürk Kimdir?

Güvenlik Görevlisini Ve Cep Telefonu Salona Aldırmadı

Program Magazin Kolik’te yer alan özel habere göre: Seneler önce TV8 ekranlarında hazırlanan Ütopya adlı yarışmada tanışan Kurretülayn Matur ve Semih Öztürk, uzun zamandır bir küs bir barışık giden birlikteliklerini nikah masasına taşıdı. İkili, dün Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde nikahlandı. Gün boyunca agresif halleri konuşulan Semih Öztürk, tören sırasında güvenlik görevlisini ve hiç bir telefonu salona sokturmadı.

Nikah Boyunca Afresif Halleri İle Dikkat Çekti!

Her dönem özel hayatıyla ilgili haber yapılmasını istemeyen yorumcu Semih Öztürk, nikah töreni önceside gerginlik yaşattı. Agrasif tavırları, nikah sonrası da hız kesmeyen  Semih Öztürk, eşi Kurretülayn Matur’u otomobile hızla bindirerek uzaklaştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler