Ana SayfaDedikoduAlişan "Yok Bir Şey" Demişti. Okan Kurt'un Paylaşımı Ortaya Çıkardı..

İlgili Postlar

Alişan “Yok Bir Şey” Demişti. Okan Kurt’un Paylaşımı Ortaya Çıkardı..

2018 senesinde meslektaşı Buse Varol ile dünya evine giren türkücü Alişan, geçtiğimiz yıl oğlu Burak’ı kucağına almıştı. Alişan ve Buse Varol ikilisinden güzel haberler geldi. Ünlü çift ikinci defa bebek heyecanı yaşıyor. İşte Detaylar..

Alişan, Yanıtları İle İsyan Etti!

Alişan “Yok Bir Şey” Demişti. Okan Kurt’un Paylaşımı Ortaya Çıkardı..

Ünlü şarkıcı Alişan bugün tam 44. yaşına bastı. Yakın arkadaşları ve hayranları Alişan’ın doğum gününü sosyal medyada bir bir kutladı. Eşi Buse Varol’un ikinci defa hamile kaldığı iddialarını yalanlayan şarkıcı Alişan’ın baba olacağını iş adamı Okan Kurt, yaptığı paylaşımı ortaya çıkardı.

Alişan kimdir?

Okan Kurt: “Yeni Yaşında İkinci Evladın Sana En Büyük Hediye”

Demet Akalın: “Bir Gençlik, Bir Ömür, Bir Kardeş, Bir Dost….”

Ünlü türkücünün doğum gününü kutlayanlardan biri de yakın dostu Demet Akalın’dı. Sosyal medya sayfasından duygusal bir not yayınlayan ünlü popçu; “bir gençlik, bir ömür, bir kardeş, bir dost… İyi ki doğdun brom, kankam, kardeşim. Hep güzel haberler olsun hayatında güzel ailenle” ifadelerini kullandı.
Demet Akalın’a yanıt veren ünlü türkücü, ‘Yaaa… Teşekkür ederim o kadar güzel yazmışsın ki. İnşallah hep birlikte daha nice güzel haberler, , nice güzel şeyler yaşayacağımız bir ömür nasip etsin Allah’ım! Kardeşim… Aminnnn, aminnnn, aminnn.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler