Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'in Özel Sırlarını İfşa Eden Kişi Bakın Kimmiş

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’in Özel Sırlarını İfşa Eden Kişi Bakın Kimmiş

Dün magazin gündemini alt üst eden olay İbrahim Tatlıses cephesinde yaşanmış duyan herkesi şoka uğratmıştı. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, özel sırlarını aile dışına sızdıran kişiyi bulmak için harekete geçmiş ve  sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada, “İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı” demişti. Bugün yeni bi gelişme yaşandı. İbrahim Tatlıses’in Özel Sırlarını İfşa Eden Kişi Ortaya Çıktı. İşte Detaylar..

İbrahim Tatlıses, Özel Sırları Açığa Çıktı!

İbrahim Tatlıses’in Özel Sırlarını İfşa Eden Kişi Bakın Kimmiş

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in özel aile sırlarını ortaya çıkardığı gerekçesiyle günlerdir peşine düştüğü kişi oğlu Ahmet Tatlı çıktı. Babası İbrahim Tatlıses’in yapmış olduğu şikayeti üzerine karakolda ifade vermek zorunda kalan Ahmet Tatlı, görüntü vermemek için karakol binasının arka kapısından çıkıp hızlıca uzaklaştı.

İbrahim Tatlıses Kimdir?

İbrahim Tatlıses: “Çok da Seviyorum Be Arkadaş Neden?”

Sosyal medya hesabından paylaşım yayınlayan usta sanatçı İbrahim Tatlıses, “İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı. Bence ben onu bulmadan o kendini açık etse de, o da bizde rahatlasak ama yakınım biliyorum tam emin olmam gerek! Vebal almak istemiyorum. Çok da seviyorum be arkadaş neden?” ifadelerini kullandı.

Babası İbrahim Tatlıses’in Şikayeti Üzerine İfade Verdi

Ünlü sanatçı’nın bu paylaşımdan hemen sonra oğlu Ahmet Tatlı’dan  özel sırlarını ortaya sızdırdığı iddiasıyla şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Oğul Ahmet Tatlı, ifade vermek için emniyete gitti, İbrahim Tatlıses de o esnada karakoldaydı. Karakol binasının hemen önünde basın mensuplarının beklediğini öğrenen Ahmet Tatlı, görüntü vermemek için arka kapıdan ayrılarak hızla uzaklaştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler