Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses, Özel Sırları Açığa Çıktı!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses, Özel Sırları Açığa Çıktı!

Koronavirüs nedeniyle pek çok dizinin yeni bölümü ekranlara gelemiyor. Sevdiğimiz programların eksiklikliğini en çok hissettiğimiz dönemlerden biri de Bayram dönemi olmuştu. Bu dönemde farklı çözüm arayan kanallar çeşitli sahne showlarını ekrana getirirken Kanal D’nin seçimi İbrahim Tatlıses olmuştu. Kanal D’nin İbrahim Tatlıses’in konserini yayınlaması üzerine sosyal medyada İbrahim Tatlıses fırtınası esmişti. İbrahim Tatlıses, özel sırlarını aile dışına sızdıran kişiyi bulmak için harekete geçti. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı” dedi.

Bayramda Kanal D Ekranlarında İbrahim Tatlıses Süprizi!

İbrahim Tatlıses: Ben seni bulmadan, kendini açık et!

 

İbrahim Tatlıses, özel sırlarını aile dışına sızdıran kişiyi bulmak için harekete geçti. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı” dedi. İbrahim Tatlıses, Twitter’dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı. Bence ben onu bulmadan o kendini açık etse de, o da biz de rahatlasak ama yakınım biliyorum, tam emin olmam gerek! Vebal almak istemiyorum. Çok da seviyorum be arkadaş neden?”

Kanal D Ekranlarında İbrahim Tatlıses Süprizi
Kanal D Ekranlarında İbrahim Tatlıses Süprizi

İbrahim Tatlıses Kimdir?

İbrahim Tatlıses, Özel Sırları Açığa Çıktı!

 

Koronavirüs nedeniyle pek çok dizinin yeni bölümü ekranlara gelemiyor. Sevdiğimiz programların eksiklikliğini en çok hissettiğimiz dönemlerden biri de Bayram dönemi olmuştu. Bu dönemde farklı çözüm arayan kanallar çeşitli sahne showlarını ekrana getirirken Kanal D’nin seçimi İbrahim Tatlıses olmuştu. Kanal D’nin İbrahim Tatlıses’in konserini yayınlaması üzerine sosyal medyada İbrahim Tatlıses fırtınası esmişti. İbrahim Tatlıses, özel sırlarını aile dışına sızdıran kişiyi bulmak için harekete geçti. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı” dedi. İbrahim Tatlıses, Twitter’dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı. Bence ben onu bulmadan o kendini açık etse de, o da biz de rahatlasak ama yakınım biliyorum, tam emin olmam gerek! Vebal almak istemiyorum. Çok da seviyorum be arkadaş neden?”
İbrahim Tatlıses’in vurulmadan önce Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde verdiği konser, TV’de ilk kez yayınlanmıştı. Konserin başlamasıyla birlikte sosyal medyada adeta ‘İbrahim Tatlıses’ fırtınası yaşandı. Ünlü sanatçı bir kez daha yediden yetmiş yediye herkesin ilgi odağı olmuştu.
İbrahim Tatlıses'in Doğum Günü Paylaşımı
İbrahim Tatlıses’in Doğum Günü Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler