Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBayramda Kanal D Ekranlarında İbrahim Tatlıses Süprizi!

İlgili Postlar

Bayramda Kanal D Ekranlarında İbrahim Tatlıses Süprizi!

Arabesk müziğinin efsane seslerinden İbrahim Tatlıses, geçirdiği saldırının ardından uzun bir süre yurt dışında tedavi görmüştü. İbrahim Tatlıses, artık eski sağlığına kavuştu ancak sahnelere ara vermek zorunda kalmıştı. Bayramda kanal D ekranlarında İbrahim Tatlıses süprizi yaşanacak. Ünlü sanatçı bayramın kaçıncı günü, saat kaçta ekranlarda olacak? Ayrıntılar haberimizde….

İbrahim Tatlıses Kimdir?

Kanal D Ekranlarında İbrahim Tatlıses Süprizi!

Türk müziğinin gelmiş geçmiş en iyi seslerinden İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacak. Dev orkestra eşliğinde 5 binden fazla seyirciye unutulmaz şarkılarıyla İbrahim Tatlıses, bayramın üçüncü gününde evlere konuk olacak.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşen konserde İbrahim Tatlıses, dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdiği ve sürpriz müzisyenlerin de sahne aldığı “İbrahim Tatlıses Harbiye Konseri” 26 Mayıs Salı saat 20:00’de Kanal D’de ekranlarda olacak.

Bu bayram akraba ziyaretlerinin olduğu bir bayram olmayacak ve insanlar bayramı evlerinde geçirecek. Evlerinde kalan insanlar İbrahim Tatlıses’in Harbiye konseriyle keyifli bir bayram akşamı yaşayacak.

İbrahim Tatlıses’ten Karantina Fotoğrafı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler