Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'ten Karantina Fotoğrafı!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’ten Karantina Fotoğrafı!

Dünyada büyük bir paniğe neden olan koranavirüs tehlikesi pek çok ülkede binlerce insanın eve kapanmasına neden oldu. Virüsün en çok tehdit oluşturuğu yaş grubu ise bilindiği kadarıyla 50 yaşın üstü. Yaş arttıkça ölüm tehlikesi artan bu salgından yaşlılarımızı korumak adına 65 yaş üzeri vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştı. Sokağa çıkamayan ünlü isimlerden İbrahim Tatlıses’ten karantina fotoğrafı geldi!

65 Yaş Üzeri Ünlülerin Eve Kapandı

Ülkemizde 65 yaş üzeri vatandaşlar için alınan sokağa çıkma yasağı pek çok ünlü ismi de etkiledi. Yaşlılarımızın sağlığını riske atmamak için alınan bu önlem karşısında sevilen isimler sosyal medya paylaşımlarıyla hem kendi yaş guruplarına, hem de gençlere “Evde Kal” çağrısında bulunarak insanların bu konuda hassas davranmaları gerektiğini vurgulamaya çalışıyor.

İbrahim Tatlıses’e Büyük Şok! Milyonlarca Lira Nasıl Dolandırıldı!..

Mahzar Alanson’da Evde!

65 yaş üzerine sokağa çıkma yasağının uygulanmaya başlamasının ardından sosyal medyadan ilk yanıt ünlü sanatçı Mahzar Alanson‘dan geldi. Cem Yılmaz’ın Instagram’dan paylaştığı bir fotoğrafa yorum yapan Mahzar Alanson “Yaşlandıkça yakışıklı oluyorsun. Bana sokak yasak yaşlandığımı idrak ettim 65 yaş üzeri çıkamaz denince ölmüşüz de haberimiz yok.” sözleriyle biraz sitem etmişti.

Mahzar Alanson Kimdir?

İbrahim Tatlıses’ten Karantina Fotoğrafı!

İbrahim Tatlıses'ten Karantina Fotoğrafı!
İbrahim Tatlıses’ten Karantina Fotoğrafı!

Corona virüsü salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı olan ünlü isimler arasında olan İbrahim Tatlıses günlerini olabildiğince keyifli bir şekilde geçirmeye çalışıyor. Dün sosyal medya hesabından okey oynarken bir fotoğraf paylaşan ünlü sanatçı fotoğrafa “Taş yani okey oynuyoruz. Canınız sıkılırsa sizler de oynayın, hele bir de çift okey gelirse değmeyin keyfime” notunu düştü.

İbrahim Tatlıses Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler