Ana SayfaÜnlülerMesut Özil'den Doğum Yapan Amine Gülşe'ye Milyonluk Hediye..

İlgili Postlar

Mesut Özil’den Doğum Yapan Amine Gülşe’ye Milyonluk Hediye..

Arsenal’li Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ve eşi Amine Özil çiftinin bir kaç gün önce Eda ismini verdikleri bebekleri dünyaya gelmişti. Gözlerini dünyaya açan bebeklerinin müjdeli haberini, Özil çifti sosyal medya hesabından yaptıkları bir paylaşımla takipçileri için duyurmuşlardı. Şim di ise ünlü futbolcu eşi Amine Gülşe’ye, 80 milyon TL’lik hediyesi ile konuşuluyor. Detaylar Haberimizde..

Mesut Özil Ve Amine Gülşe, Bebeklerinin İlk Fotoğrafını Paylaştı..

Mesut Özil’den Doğum Yapan Amine Gülşe’ye Milyonluk Hediye..

Geçtiğimiz sene nikah masasına oturan Arsenal’li Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ve 2014 Mis Türkiye güzeli eşi Amine Özil çiftinin geçtiğimiz gün bebeklerini kucaklarına aldılar.

Amine Gülşe Kimdir?

Güzel oyuncu hamileliği boyuncu hiçbir fotoğraf paylaşmayıp ve bu sürecin gizli kalmasını tercih etmişti. Güzel anne Amine Gülşe, sosyal medya hesabından bebeği Eda ve eşiyle birlikte fotoğraf paylaşarak anne olduğunun müjdesini verdi. Mesut Özil ise eşine dudak uçuklatan bir armağan vererek aşkını bir kez daha ispatlamış oldu.

Mesut Özil Kimdir?

Mesut Özil’den Eşine 80 Milyon TL’lik Malikane..

Posta’nın yapmış olduğu özel haberine göre: Mesut Özil eşi Amine Gülşe’ye doğum hediyesi olarak Londra’da ki 80 Milyon TL’lik malikanesinin tapusunu üzerine yaptı. Ünlü futbolcu’nun eşine armağan ettiği 1200 metrekarelik evde; 2 salon, 8 yatak odası, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, hamam, spa ve 1 sinema salonu yer alıyor.

Evden Haberler - Emlak Haberleri

Mesut Özil Bunu Her Zaman Yapıyor!..

Arselanlli yıldız futbolcu Mesut Özil daha önce de o zamanlar nişanlısı Amine Gülşe’ye evlilik teklifi yaptığında 200 bin TL’lik tektaş, nişan töreninde 75 bin TL’lik bileklik ve 100 bin TL’lik saat, düğün hediyesi olarak da İstanbul’da bir ev armağan etmişti.

Mesut Özil Ve Amine Gülşe’nin, Bebeklerinin İlk Fotoğrafı;

Mesut Özil, 80 milyon TL'lik evini doğum yapan Amine Gülşe'nin üzerine yaptırdı

 

İşte Mesut Özil’in Eşine Doğum Hediye Verdiği Malikane’den Kareler !!..

Mesut Özil'in sarayı (İngiltere onu konuşuyor) | NTV

Mesut Özil'in Londra'daki muhteşem evi

Mesut Özil'in sevgilisi evi terk etti! - NationalTurk

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler