Ana SayfaÜnlülerSalgın, Şarkı Yazdırıyor...

İlgili Postlar

Salgın, Şarkı Yazdırıyor…

Tüm Dünyanın yaşadığı korona virüs salgını nedeniyle bütün konserler iptal olunca müziğin genç isimlerinden Dila’da müzikte üretmeye devam ediyor. Şarkıcı Dila, yaşadığı kalp kırıklıklarını kaleme alarak şarkı yaptı. “Yaşadığım tüm üzüntüleri düşünerek ağlamak yerine kaleme sarılarak şarkı yazdım.’ diyen Dila’nın düşünceleri Detayları Haberimizde…

Dila’dan Yeni Şarkı!

Dila; “Salgın, Şarkı Yazdırıyor…”

Dünyanın yaşadığı Korona virüs salgını sebebiyle ‘Evde kal’ diyen Dila’dan yepyeni şarkılar geliyor…’Bi Kalp’ , ‘Kırmızı Halı’ isimli şarkılarından sonra ‘Tek Yön’ isimli yeni şarkısı ile müzik kariyerini hızla devam eden şarkıcı Dila, hemen hemen herkesin evlerinde kaldığı şu dönemde düşüncelerinin de derinleştiğini söyledi.

 

Dila, “Acı çekmek, bir şeyin sende bıraktığı derin izin dışa vurumumdur. Acı, yöneldiği şeyi derinlemesine algılayarak ona verdiği tepkide dile gelen şeydir. Aklın acı çekmesi, kalbin acı çekmesi diye bir şey var. Benim kalbim acı çekti… Müzik en büyük şifadır. Bu dönemde yaptığım tüm şarkıları eminim çok yakında stüdyoya girerek herkesle paylaşacağım.” ifadelerini kullandı.

On parmağında on marifet olan şarkıcılarımızdan olan Dila, enstrüman çalan, poptan, caz ‘a her tarz şarkıyı sahnede canlı seslendirebilen bir performans şarkıcısı olduğunu ve kalıcı olmak istediğini de özellikle belirtti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler