Ana SayfaÜnlülerBaşak Dizer: Ateş Düştüğü Yeri Yakar

İlgili Postlar

Başak Dizer: Ateş Düştüğü Yeri Yakar

Corona virüsten korunmak için eşiyle birlikte dağ evine yerleşen Kıvanç Tatlıtuğ’un geçtiğimiz gün apar topar hastaneye koşması ünlü oyuncunun sevenlerini de çok endişelendirdi. Koronavirüs tehlikesiyle müşahede altında tutulan Kıvanç Tatlıtuğ’nun eşi Başak Dizer “Ateş düştüğü yeri yakar” açıklamasını yaptı.

Koronavirüs Tehlikesiyle Hastanede Kaldı

Geçtiğimiz gün hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Kıvanç Tatlıtuğ herkesi çok endişelendirdi. Olay duyulunca ünlü oyuncu sosyal medya hesabından “Herkese merhaba, 15 gündür eşim ile evimizdeydik. Ancak bazı şikayetlerim üzerine geldiğim hastanede beni müşahede altına aldılar.Lütfen kaygılanmayın.Ben gayet iyiyim ve test sonucumu bekliyorum. Bilgilendirme yapacağım..” açıklamasını yaparak ortalığı yatıştırmaya çalıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Koronavirüs Test Sonucu Çıktı!!!…

Kıvanç Tatlıtuğ’nun Test Sonucu Negatif Çıktı

Dün test sonucu aldıktan sonra sağlık durumunu detaylı bir şekilde sevenleriyle paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ “Yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile geldiğim hastanede, Yapılan tetkikler sonucunda akciğerimde küçük bir alanda zatürre odağı tespit edildi. Bununla ilgili olarak takip ve tedavi altına alındım, Bugün Covid-19 test sonucumun negatif geldiğini öğrendim. Yarın yapılacak son kontrollerim sonucuna göre gerekirse evde takip ve tedavime karar verilecektir. Ülkemizde özellikle bu dönemde yoğun mesai harcayan sağlık personellerine çok teşekkür ediyor, başta Covid-19 ile mücadele eden hastalar olmak üzere tüm hastalara Allah’tan şifa diliyorum. Dualarımız sizinle. Ben iyiyim… İlginize teşekkür ederim…” sözleriyle test sonucunun negatif olduğunu açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Başak Dizer: Ateş Düştüğü Yeri Yakar

Kıvanç Tatlıtuğ’nun hastaneye kaldırılmasıyla büyük bir korku ve panik yaşayan Başak Dizer, test sonucundan sonra derin bir nefes aldı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ünlü stilist” Son dakika aldığımız haberle sevindik hatta zatürreye bile sevindik. Fakat bugün vefat eden 63 kişi için ve yeni 2148 vaka için çok üzgünüm. Ateş düştüğü yeri yakar. Allah sevdiklerine güç ve sabır versin. Allah rahmet eylesin. Hasta olanlara acil şifalar dilerim” dedi.

Başak Dizer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler