Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor?

İlgili Postlar

Survivor’da Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor?

2010 senesinde ekranlara gelen “Survivor Kızlar Erkekler” yarışmasından sonra yarışmada sürpriz bir ikili arasında yeni bir aşk filizlenmek üzere. Yarışmanın başlarında birbirleriyle inatlaşmaları ve kavgalarıyla gündeme gelen Evrim ve Yasin’in birbirine yaptıkları göndermeler gözlerden kaçmadı. İletişim oyununda Yasin’in sorusu karşısında Evrim’in verdiği yanıt “Survivor’da yeni bir aşk mı doğuyor?” sorusunu akıllara düşürdü.

Didişmeleri Bitmiyor

Masterchef yarışmasıyla tanınan Yasin’in Survivor’da en çok tartıştığı ama en çok da yan yana olduğu isim yarışmacı Evrim. Birbirleriyle sık sık laf dalışına giren ve bazen de yanlış anlaşılmalar nedeniyle kavgaya tutuşan ikili birbiriyle küs kalmaktan da pek haz etmiyor. Geçtiğimiz hafta dokunmazlık oyununda Evrim’in potaya topu atmaması üzerine Yasin’in “Kazanamayanlar bedelini ödeyecek” lafına alınan Evrim Yasin’le bir tartışmaya girmişti. Bir süre “Benimle konuşma” yanıtını vererek Evrim’i tersleyen Yasin, saniyeler sonra Evrim’e sarılarak barışmıştı.

Survivor’dan Elenen Burak’tan Takım Arkadaşları Hakkınca Çarpıcı Açıklamalar!

“Yasin’in Gözlerine En İyi Ben Bakarım”

Geçtiğimiz günlerde Burak’in Yasin’in aşırı kilo vermesiyle ilgili “Yasin göz altların, yanakların içine çökmüş” yorumu üzerine, Evrim‘in “Çok iyi olmuşsun, bir daha kilo alma tamam mı? Böyle çok tatlı ve yakışıklı olmuşsun. Bandananın rengi ile gözlerinin rengi ahenk içinde” yanıtını vererek “Yasin’in gözlerine en iyi ben bakarım” demesi sosyal medyadan ikili arasında yeni bir aşkın filizlendiğine yönelik yorumların gelmesine neden odu. İkili arasındaki yaşanan diyaloglar izleyiciye yeni bir aşkın doğduğunu düşündürse de, Survivor’dan tam 10 sene sonra yeni bir çift çıkıp çıkamayacağını yakında göreceğiz gibi duruyor.

Evrim Kekik Kimdir?

Survivor’da Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor?

Yasin’in bir didişmelerinde Evrim’e”Hala koşmak istiyorum, ama güç yok. Evrim kendi derdime dalmışım, seninle uğraşacak vakit mi var? Seri galibiyetler geldiği zaman sana geri döneceğim, merak etme” yanıtını vermesi ikilinin birbirine yeşil ışık yaktığını düşündürüyordu ki iletim oyunu bu iddiaların güçlenmesine neden oldu. Anlat Bakalım’ oyununda birbirleriyle eşleşen ikili kelimeleri tahmin etmeye çalışırken komik anlar yaşandı. Yasin‘in “Benimle…” deyip başladığı cümleye, Evrim’in “Evlenir misin?” diye tamamlaması herkesi güldürdü.

Yasin Obuz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler