Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDerya Bedavacı "Ama Geçecek"

İlgili Postlar

Derya Bedavacı “Ama Geçecek”

‘Sayende’ albümünün ardından Hakan Altun ile düet yaptığı ‘Kavuşmalıyız’ düeti ile büyük bir çıkış yakalayan yetenekli şarkıcı Derya Bedavacı pandemi günlerde dahi dinleyicileriyle buluşmayı ihmal etmiyor. Ünlü şarkıcıdan yeni şarkı geldi. Derya Bedavacı “Ama Geçecek” dinleyicisiyle buluştu;

“Naz Değil” Çok Sevildi

Yaptığı şarkılardaki melankolik, romantik ve samimi müzik dilini bir kez daha dinleyenlere tattıracak olan  “Naz Değil”in sözleri Derya Bedavacı’ya ait. Bedavacı şarkının bestesini eşi Murat Bedavacı ile beraber yaptı. Dinleyicisinden de tam not alan şarkının klibi YouTube’da 2 milyon görüntülenmeyi geçti.

Derya Bedavacı Sevenlerine Sürpriz Yaptı

“Ama Geçecek” Dinleyicisiyle Buluştu

Buğulu sesi, kendine özgü yorumu, sahnedeki güçlü performansı ve kendine ait şarkıları ile adından sıkça söz ettiren müzik dünyasının parlayan yıldızı Derya Bedavacı, ‘‘Umudun olmadan dayanması zordur, saati dolmadan bir çaresi yoktur. Ama geçecek, geçmez mi sanıyorsun’’ diyor bu sefer… Dünyayı kısa sürede etkisi altına alan pandemi nedeni ile evlerimize kapandığımız bu dönemde Derya Bedavacı, içinde bulunduğumuz sürece ve ruhumuza iyi gelecek bir şarkı besteledi. ‘Ama Geçecek’  diyerek hepimizin dileklerini bir şarkı ile dillendirmiş oldu.

Derya Bedavacı Kimdir?

Derya Bedavacı “Ama Geçecek”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler