Ana SayfaÜnlülerDerya Bedavacı Sevenlerine Sürpriz Yaptı

İlgili Postlar

Derya Bedavacı Sevenlerine Sürpriz Yaptı

“Sayende” isimli albümünün ardından Hakan Altun ile çok konuşulan bir düete imza atan Derya Bedavacı Sevenlerine Sürpriz Yaptı.

Şubat ayının son günlerinde sevenlerini yeni single müjdesi vererek heyecanlandıran Derya Bedavacı, bu kez de bir sürprizle gündeme geldi.

Derya Bedavacı Kimdir?

Derya Bedavacı Sevenlerine Sürpriz Yaptı

“Sayende” albümünün ardından başarılı sanatçı Hakan Altun ile yaptığı düet ile beğenileri hak eden Bedavacı, “Deme” isimli sinle çalışması ile de milyonların kalbini titretmeyi başardı.

Buğulu sesi, kendine özgü yorumu, sahnedeki güçlü performansı ve şarkıları ile adını neredeyse her kesime duyurmayı başaran Derya Bedavacı, kendi doğum günü 10 Mart’ta yeni teklisi “Naz Değil”i sevenlerine hediye edecek.

Karı Kocadan Yeni Şarkı

Yaptığı şarkılardaki melankolik, romantik ve samimi müzik dilini bir kez daha dinleyenlere tattıracak olan  “Naz Değil”in sözleri Derya Bedavacı’ya ait. Bedavacı şarkının bestesini eşi Murat Bedavacı ile beraber yaptı. Aydın Kara prodüktörlüğü ve Kamuran Kayra’nın yapımcılığında gerçekleştirilen ‘Naz Değil’ in aranjesi ise Berkay Şenol’a ait. ‘Naz Değil’ şarkısının video klibi Alişan Günay Yıldırım yönetmenliğinde, Ümraniye Platoları’nda çekildi.

Şarkının klibini buradan izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler