Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli Yeni Hali Beğeni Topladı..

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Yeni Hali Beğeni Topladı..

Geçtiğimiz haftalarda yaşadığı Almanya’dan Türkiye’ye dönen güzel oyuncu Meryem Uzerli, son görüntüsü ile beğeni topladı. Her zamanki gibi güzel ve dinç görülen Uzerli Kanal D’deki magazin programında samimi bir sohbette bulundu. Detaylar Haberimizde..

Meryem Uzerli: Çocuğum Babasız Büyüyor!

Meryem Uzerli Yeni Hali Beğeni Topladı..

2. Sayfa’nın Ünlü sunucular Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın hazırlayıp sunduğı 2.Sayfa’ya konuk olan güzel oyuncu Meryem Uzerli, son hali ile şaşkına çevirdi. Kızı Lara ve özel hayatı hakkında da cesur açıklamalar yapan ünlü oyuncu en az iki yıl kadar Türkiye’de kalacağını söyledi.

meryem uzerli ile ilgili görsel sonucu

Güzel Oyuncu En Az İki Yıl Türkiye’de!

Can Ateş birlikteliğinde olan kızı Lara’yı Türkiye’de bir anaokuluna yazdırdığını ve yeni evini iki yıllık tuttuğunu söyleyen ünlü oyuncu Meryem Uzerli, en az iki yıl kadar Türkiye’de kalacağını anlattı.

Meryem Uzerli’ye şok!

meryem uzerli ile ilgili görsel sonucu

Güzel oyuncu, uzun zamadır koruduğu sessizliğini Kanal D ekranlarındaki 2. Sayfa’ya bozdu ve çarpıcı açıklamaları gerçekleştirdi.

Meryem Uzerli: “Lara’yı Görmeden Başarılı Olmam Anlamsız”

“Bazı projeleri reddettim çünkü zamanlama olarak doğru değildi. Lara’yı haftada 1 gün 2-3 saat görsem çok mutsuz olurum. O zaman başarılı olmak ne demek?”

“Lara için bir hesap açtım. Tek yatırımım bu. Başka bir yatırımım yok. Bir tane dairem var.”

meryem uzerli ile ilgili görsel sonucu

Meryem Uzerli: “Bir Oyuncuya Bir Kez Aşık Oldum.

“Sürekli birilerini stalk’lıyorum. Ozan’ın sayfasına giriyorum. Ne yapmış ne etmiş. Geçen gün ona ekran görüntüsü yolladım. ‘Şuan seni stalk’lıyorum’ dedim. Bir oyuncuyla birlikte olmak istemem. Bu güne kadar  Sizin de tanıdığınız bir Türk oyuncu.”

Güzel Oyuncu Meryem Uzerli’nin 2.Sayfa’da söz ettiği kişi, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki rol arkadaşı Ozan Güven..

meryem uzerli ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler