Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli: Çocuğum Babasız Büyüyor!

İlgili Postlar

Meryem Uzerli: Çocuğum Babasız Büyüyor!

Oyunculuğa uzun bir zaman ara veren ve özel hayatında kızıyla ilgilenen güzel oyuncu Meryem Uzerli   Gayrettepe’de Mimar Sinan Üniversitesi Kısa Film Yarışması’nın onur konuğuydu. Çalışan kadınların gücünden bahseden Uzerli’nin açıklamaları gündem konusu oldu.

‘Ben Yalnızım. Ben Yalnızım. Yalnızım’…

Kısa Film Yarışmasının onur konuğu olan Meryem Uzerli ye muhabirlerin Siz de çalışan bir kadınsınız. Çocuğunuzun babası Can Ateş size ve kızına destek oluyor mu?”  sorusuna yanıt olarak “Çocuğumun babasıyla hiçbir bağlantısı yok” demesi gündemde olay yarattı. Daha sonra muhabirlerin “Özel hayatınız nasıl gidiyor?” sorusuna Hani bir şarkı vardı ya… ‘Ben yalnızım. Ben yalnızım. Yalnızım’… Özel hayatımda kızımla ilgileniyorum. Bundan da şikayetçi değilim ama Lara, bazen erkek bazen de bir kız kardeş istiyor” açıklamasını yaptı.

Ellerimi Günde 20 Kere Yıkamaya Çalışıyorum!

Muhabirlerin daha sonra biliyorsunuz koronavirüs salgını var. Uçaklar sürekli dezenfekte ediliyor. Korkuyor musunuz? Nasıl korunuyorsunuz? sorusuna Uzerli şöyle yanıt verdi: Korkmamaya çalışıyorum. Bazen korku da insanı hasta yapabiliyor. Bağışıklık sistemimi sürekli kontrol ettiriyorum. Doktor tavsiyesi ile ellerimi günde 20 kere yıkamaya çalışıyorum. Artık ben de herkes gibi selamlaşırken, yumruk sıkarak böyle merhabalaşıyorum.

Meryem Uzerli’ye şok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler