Ana SayfaÜnlülerŞubat Ayının Aşk Yaşayan Çiftleri

İlgili Postlar

Şubat Ayının Aşk Yaşayan Çiftleri

Şubat ayında magazin dünyasının en çok ses getiren isimleri belirlendi. İşte Şubat Ayının Aşk Yaşayan Çiftleri bu yazımızda.

Magazin ve sanat dünyasının birbirinden ilginç olaylarına tanıklık ettiğimiz Şubat ayı’nı 10 gün önce geride bıraktık. Gerçekleştirilen medya araştırmasına göre; geçtiğimiz Şubat ayının en çok konuşulan ismi yıllardır reyting rekorları kıran yarışması Survivor 2020 ile ekranlardaki yerini alan Acun Ilıcalı oldu.

Listenin devamında Ilıcalı’yı süpriz ilişkileri ile Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya oldu. Magazin camiasından birçok ismin aşk haberleri medyada büyük ses getirdi.

Şubat Ayının Aşk Yaşayan Çiftleri

Acun Ilıcalı Adaya Girişiyle Büyük Ses Getirdi

Yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının yapıldığı Dominik adasına sıradışı ve görkemli girişi medya dünyasında büyük ses getirdi. Medya patronu, öncelikle üç tekerlekli bir araç ile ilerledikten sonra Off-Road aracına binerek yoluna devam etti. En son olarak da Jet-Ski’ye binip Dominik adasına ulaşan Acun Ilıcalı, tam manasıyla bir görsel şölen sundu. Uzun zamandır zirvenin sahibi olan Ilıcalı, 7 bin 3 haber ile Şubat ayında en çok konuşulan isim oldu.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Aşk İtirafı Geldi

Magazin gündemine olay bir şekilde düşen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz çifti, Şubat ayında da konuşulmaya devam etti. İlk başlarda aşk iddialarını yalanlamış olsalarda ikilinin Atina kaçamağı bomba etkisi yaratmıştı. Tatillerinin ardından dönüşte magazin muhabirlerinin yoğun ilgisiyle karşılayan ünlü çift, nihayet sessizliğini bozdu. Muhabirlerin sordukları sorulara “Söyleyecek bir şey yok, her şey gördüğünüz gibi” açıklamasında bulunan Sarıkaya, ilişkiyi itiraf etmiş oldu. Yeni ilişkileri ile adeta şok etkisi yaratan çift en popüler isimler arasında yerlerini aldılar. Cem Yılmaz ay boyunca 6 bin 977 haberde yer alırken, Serenay Sarıkaya ise 5 bin 417 haberde söz konusu oldu.

Cem Yılmaz Kimdir?

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Defne Samyeli Yeni Bir Komedyenle mi Birlikte?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ilişkilerini olaylı bir şekilde bitiren Samyeli, Yılmaz’ın yeni ilişkisi için “Konduramadım” açıklaması ile şok etkisi yaratmıştı. Sonrasında sessizliğe bürünün Samyeli, geçtiğimiz ay bankacılığı bırakan ve komedyenliğe geçiş yapan Kaan Sekban ile objektiflere yakalandı. Bu yakalanışın ardından Samyeli için yeni bir ilişki iddiaları ortaya atıldı. Kaan Sekban ile eski arkadaş olduklarını ve ilişki olmadığını belirten Samyeli ay içinde medyada 3 bin 907 haberde yer aldı.

defne samyeli kaan sekban ile ilgili görsel sonucu

Defne Samyeli Kimdir?

Kaan Sekban Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler