Ana SayfaDedikoduRıza Kocaoğlu İle Hazal Subaşı Aşkından İlk Poz

İlgili Postlar

Rıza Kocaoğlu İle Hazal Subaşı Aşkından İlk Poz

Rıza Kocaoğlu İle Hazal Subaşı PozBaşarılı oyuncu Rıza Kocağolu ile sevgilisi Hazal Subaşı’ı birlikte bir aşk pozu verdi. Rıza Kocaoğlu sosyal medyada, sevgilisi Hazal Subaşı ile beraber ilk defa fotoğraf paylaştı. Detayları Haberimizde..

Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu’yla Birlikte Açıklamalarda Bulundu!

Rıza Kocaoğlu İle Hazal Subaşı Aşkından İlk Poz

Fenomen dizi Çukur’da tanışıp sevgili olan ünlü oyuncular Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı çifti, şimdiye dek ilişkilerini gözler önünde yaşamayı tercih etmiyorlardı. Rıza Kocaoğlu İle Hazal Subaşı Aşkından İlk Poz Geldi..

Hazal Subaşı Kimdir?

Takipçilerine Sürpriz Yaptı

Fakat Rıza Kocaoğlu, son olarak sosyal medya sayfasından yayınladığı romantik bir poz ile takipçilerine sürpriz yaptı. Instagram hesabından aşkı Hazal Subaşı ile verdiği bir pozu paylaşan Rıza Kocaoğlu, böylece büyük aşkını sosyal medyasından ilan etmiş oldu.

Rıza Kocaoğlu Kimdir?

Yakışıklı oyuncunun bu paylaşımına kalp emojisi koyması ise gözlerden kaçmadı. Bu aşk pozuna çok kısa sürede yüzlerce yorum ve beğeni geldi.

Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun’nun geçtiğimiz haftalarda olan doğum törenlerine yeni aşıklar Hazal Subaşı ve Rıza Kocaoğlu da katılmıştı.

İşte Rıza Kocaoğlu İle Hazal Subaşı Aşkından İlk Poz

Rıza Kocaoğlu İle Hazal Subaşı Aşkından İlk Poz
Rıza Kocaoğlu İle Hazal Subaşı Aşkından İlk Poz

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler