Ana SayfaÜnlülerKuşum Aydın, "Bir anda ortadan kayboldular"

İlgili Postlar

Kuşum Aydın, “Bir anda ortadan kayboldular”

Gerçek adı Muharrem Aydın Uğurlular olan ve magazin dünyasında Kuşum Aydın olarak ünlenen 54 yaşındaki ünlü şarkıcı, enteresan bir haberle gündeme yerleşti.  Kuşum Aydın, olarak tanınan şarkıcı Muharrem Aydın Uğurlular, Youtube’da yayınlanan ‘Sansürsüz’ programının konuğu oldu ve çarpıcı itiraflarda bulundu.

Kuşum Aydın “Moda” ile Yaza Damga Vuracak

Kuşum Aydın Vasiyetini Açıkladı!

Kamuoyunda Kuşum Aydın, olarak tanınan şarkıcı Muharrem Aydın Uğurlular, Youtube’da yayınlanan ‘Sansürsüz’ programının konuğu oldu ve çarpıcı itiraflarda bulundu. Sanat kariyerinde yaklaşık 30 yılı geride bırakan Kuşum Aydın, Youtube’da katıldığı ‘Sansürsüz’ programında sanat camiasında dedikodunun bol olduğunu ve birçok ismin iki yüzlü olduğunu anlattı.Aydın, “Bana canım cicim diyenler, bir gün bir anda ortadan kayboldular ve arkamdan konuşmaya başladılar, kuyumu kazdılar, ekmeğimle oynamak istediler.” dedi. Vasiyetini açıklayan Aydın “Hepimizin başına gelmiyor mu bunlar? 20 yıllık bir dostuma: ‘Şu ünlü isimleri not al, bu şerefsizler ben onlardan önce ölürsem cenazeme gelip sahte gözyaşı dökmesinler, istemiyorum’ dedim” açıklamasında bulundu. Uzun bir süre Almanya’da yaşayan Kuşum Aydın; ”Türkiye’den başka yerde yaşayamam, yurt dışında yaşamak isteyenleri anlamıyorum. İki üç gün yurt dışına gidince hemen dönmek istiyorum. Kendi vatanımız, topraklarımız gibisi yok!” şeklinde konuştu.

Kuşum Aydın Aşkların En Kralı
Kuşum Aydın Aşkların En Kralı

Aydın Uğurlular kimdir?

Kuşum Aydın, “Bir anda ortadan kayboldular”

Ünlü şarkıcı Kuşum Aydın, İsviçreli olan sevgilisinden bir çocuğu var olduğunu öne sürüp, ATV ekranlarında heyecanla izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuracağını bildirmişti. Ünlü şarkıcı Kuşum Aydın, üniversite okuduğu dönemlerde tanıştığı ve o zamanlarda kendisinden hamile olduğunu itiraf ederek İsviçreli sevgilisini bulmak için uğraşacaktı. Bugün ki Magazin gündemine bir anda bu haberle yerleşen ünlü şarkıcı Kuşum Aydın’ın yakın çevresine “33 yaşında çocuğum olabilir” dediği öğrenildi. Kamuoyunda Kuşum Aydın, olarak tanınan şarkıcı Muharrem Aydın Uğurlular, Youtube’da yayınlanan ‘Sansürsüz’ programının konuğu oldu ve çarpıcı itiraflarda bulundu. Sanat kariyerinde yaklaşık 30 yılı geride bıraktı. Kuşum Aydın, Youtube’da katıldığı ‘Sansürsüz’ programında sanat camiasında dedikodunun bol olduğunu ve birçok ismin iki yüzlü olduğunu anlattı. Aydın, “Bana canım cicim diyenler, bir gün bir anda ortadan kayboldular ve arkamdan konuşmaya başladılar, kuyumu kazdılar, ekmeğimle oynamak istediler.” dedi.

Kuşum Aydın, katıldığı 2. Sayfa programında isyan etti.
Kuşum Aydın, katıldığı 2. Sayfa programında isyan etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler