Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar Sezonu Açtı!

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar Sezonu Açtı!

Geçtiğimiz aylarda Merve Boluğur’la yaşadığı skandal polemikle gündemden düşmeyen bu kez duyarlı davranışıyla gündemdeydi. Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla övgü alan Şahan Gökbakar gönülleri fethetmişti. Ailesiyle birlikte mavi tura çıkan Şahan Gökbakar, tekneden yaptığı paylaşımlarla hem gülümsetti hem de göndermede bulundu.

Şahan Gökbakar Kimdir?

Şahan’dan ‘sımsıcak pozlar’

Ailesiyle birlikte mavi tura çıkan Şahan Gökbakar, tekneden yaptığı paylaşımlarla hem gülümsetti hem de göndermede bulundu. Karantina dönemini evinde geçiren ve takipçilerine de bu konuda önemli uyarılarda bulunan Şahan Gökbakar, havaların iyiden iyiye ısınmasıyla birlikte küçük bir mavi tur kaçamağı yaptı. Evinde geçirdiği vakitte pek çok konudaki hünerlerini de sergileyen Gökbakar, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda yine gülümsetti. Teknede verdiği pozlarla ünlüler hakkında yapılan haberlere göndermede bulunan Şahan esprili karelerinin altına şunları yazdı:

“Şağhan Gökbakar’dan yaz aylarına damgasını vuracak sımsıcak pozlar…Aslında her fotonun altına bir metafor da yazılması lazım.. Usul o şekilde mavi yolculuğa çıkan ünlülerde… mesela ” Belki de sadece sessizliktir seni iyi eden!..” ve ya “biraz yeşil biriktirmek belki de, biraz da mavi koymak taaa derinlere..” gibi.

Şahan Gökbakar Sezonu Açtı!
Şahan Gökbakar Sezonu Açtı!

Şahan Gökbakar, Canlı Yayını Kapatamayan Sıla’yı Tiye Aldı..

Şahan Gökbakar Sezonu Açtı!

Merve Boluğur’un 40 parçalık puzzle bitirdikten sonra “Bitti” notuyla Instagram hesabından paylaşması üzerine ünlü komedyen Şahan Gökbakar da kısa sürede sosyal medyada gündem olan Boluğur’u 3 parçalık puzzle fotoğrafı ile tiye almıştı. Buna espriye beklenmedik bir şekilde yanıt veren ünlü oyuncu ise balkın maketi paylaşarak “Sen bırak bu puzzle makete başla diyerek” notunu düşmüş ve Gökbakar’ın seneler önce Berrak Tüzünataç’la balkonda öpüşürken yakalanmasına gönderme yapmıştı. Ailesiyle birlikte mavi tura çıkan Şahan Gökbakar, tekneden yaptığı paylaşımlarla hem gülümsetti hem de göndermede bulundu. Karantina dönemini evinde geçiren ve takipçilerine de bu konuda önemli uyarılarda bulunan Şahan Gökbakar, havaların iyiden iyiye ısınmasıyla birlikte küçük bir mavi tur kaçamağı yaptı. Evinde geçirdiği vakitte pek çok konudaki hünerlerini de sergileyen Gökbakar, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda yine gülümsetti.

Şahan Gökbakar Sezonu Açtı!
Şahan Gökbakar Sezonu Açtı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler