Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya'nın Yeni İmajına Takipçileri Bayıldı

İlgili Postlar

Hazal Kaya’nın Yeni İmajına Takipçileri Bayıldı

Son dönemin en çok konuşulan ünlüleri arasında olan oyuncu Hazal Kaya yeni imajıyla takipçilerinin nabzını ölçtü. saçlarında değişiklik yapan Hazal Kaya, yep yeni bu tarzıyla hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti. Detayları Haberimizde..

Hazal Kaya Larissa Gacemer’e Destek Verdi

Hazal Kaya’nın Yeni İmajına Takipçileri Bayıldı

Meslektaşı eşi Ali Atay’la huzurlu mutlu bir evlilik syaşayan ve geçtiğimiz yıl Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getiren güzel oyuncu Hazal Kaya, takipçilerine güzel bir sürprizi oldu. Hazal Kaya’nın Yeni İmajına Takipçileri Bayıldı

Hazal Kaya kimdir?

Tarzını Hayranlarının Beğenisine Sundu

Son dönemlerde yaptığı çarpıcı açıklamalar ve paylaşımlarıyla takipçileri ile etkileşim halinde olarak dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncu yepyeni tarzını sosyal medya hesabından yayınlayarak hayranlarının beğenisine sundu.

Ali Atay kimdir?

Korona virüs salgını sebebiyle kendisini karantina altına alarak evinden ayrılmayan Hazal Kaya, tüm zamanını eşi Ali Atay ve minik oğlu Fikret Ali ile harcıyor.

Yeni Tarzı Yarım Milyon Beğeni aldı

Sosyal medyada ise her dönem her halini takipçileri için paylaşmaktan hiç çekinmeyen Hazal Kaya, karantina dönemde saç tarzını değiştirdi. Saçlarının önlerine kahkül kestiren güzel oyuncu Kaya, yeni halini sosyal medya sayfasından yayınladı. Güzel oyuncu’nun bu son haline ünlü isimler dahil olmak üzere yüzlerce takipçisi bayıldı. Bu poz çok kısa sürede yarım milyon beğeni aldı.

Hazal Kaya Kiloları Hakkında Konuştu!

İşte Hazan Kaya’nın Yeni İmajı;

Hazan Kaya'nın Yeni İmajı
Hazan Kaya’nın Yeni İmajı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler