Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel, Baltalimanı'nda Objektiflere Yansıdı!

İlgili Postlar

Bergüzar Korel, Baltalimanı’nda Objektiflere Yansıdı!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in Amerika’da yaşamını sürdüren ve temizlik şirketi olan ablası Zeynep Korel, kendi ailesine “Bana iftira attılar” ifadeleriyle adeta ateş püskürmüştü. Bunun üzerine Bergüzar Korel de ablası aleyhinde konuşma yasağı kararı aldırmıştı. İki kardeş arasındaki Arasındaki Buzlar Eridimi sorusu hala gündemdeydi.

Oyuncu Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, önceki gün çocuklarıyla birlikte Baltalimanı’nda objektiflere yansıdı. İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Korel, sözleriyle mutluluğunu dile getirdi! Bergüzar Korel, Baltalimanı’nda Objektiflere Yansıdı!

Güzel Oyuncu Bergüzar Korel’den Şaşırtan Çocuk Açıklaması

Bergüzar Korel: İnanılmaz bir duygu

Oyuncu Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, önceki gün çocuklarıyla birlikte Baltalimanı’nda objektiflere yansıdı. İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Korel, “Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin. İnanılmaz bir duygu” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi. Halit Ergenç ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Bergüzar Korel, önceki gün Baltalimanı’nda görüntülendi. İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Korel aracın arka koltuğunda otururken, Ergenç sıkışan trafikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Karantina günlerinin evde çocukları ile geçtiğini söyleyen Ergenç “Orman kaçkını gibiyiz. Biraz uzaklara gidip, dinlenmek için evden çıktık. Her şey çok güzel gidiyor” dedi. Gazetecilere teşekkür eden Korel ise, “Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin. İnanılmaz bir duygu” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi. 2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile nikah masasına oturan Bergüzar Korel, 2010’da oğlu Ali’yi dünyaya getirmişti. Korel, geçtiğimiz aylarda oğlu Han’ın doğması ile ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Bergüzar Korel’in Kardeşi Zeynep Korel’den Yaylım Ateşi!

Bergüzar Korel Kimdir?

Bergüzar Korel, Baltalimanı’nda Objektiflere Yansıdı!

2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile nikah masasına oturan Bergüzar Korel, 2010’da oğlu Ali’yi dünyaya getirmişti. Korel, geçtiğimiz aylarda oğlu Han’ın doğması ile ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

İki oğlu bulunan Bergüzar Korel, “Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı vermişti:

Herkes bunu soruyor. Doğurabileceğim bir tipim mi var? ‘Haydi ama bir kız gelsin’ diyorlar. Herkes benden kız bekliyor. Sağlıklı olursa, kısmetimde varsa kabulümdür. Çok büyük konuşmaları uzun zaman önce bıraktım. Oğlu Han’ın hem kendisine hem de eşi Halit Ergenç’e benzediğini dile getiren Korel, “Doğduğunda kel olması nedeniyle Halit’e benzetildi. Bebeklik fotoğrafımla yan yana koyduğumuzda da aynı ben” ifadelerini kullanmıştı.

Bergüzar Korel’in Kardeşi Zeynep Korel’den Yaylım Ateşi!

Bergüzar Korel’in Kardeşi Zeynep Korel’den Yaylım Ateşi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler