Ana SayfaDedikoduKerimcan Durmaz'dan Caner Çalışır İtirafı!..

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz’dan Caner Çalışır İtirafı!..

Ünlü fenomen ve dj Kerimcan Durmaz, son iki ayında küs olduğu dostu Caner Çalışır’ın ansızın ölümünün ardından konuşmak zorunda olduğunu hissetti.  Kerimcan Durmaz, “Onunla küs ayrılmak istemezdim …….” ifadeleriyle çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Kerimcan Durmaz’ın Caner Çalışır İtirafı..İşte Detaylar..

Kerimcan Durmaz’dan Caner Çalışır’a Mesajı…

Kerimcan Durmaz’dan Caner Çalışır İtirafı!..

Aynı zamanda Dj’lik de yapan ünlü sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, geçtiğimiz günlerde çoklu organ yetmezliği rahatsızlığına bağlı olarak geçirdiği kalp krizi sebebiyle 31 yaşında yaşama gözlerini yummuştu. Ani ölümüyle çok yakın dostu, Kerimcan Durmaz ile dargın oldukları ortaya çıkınca, sosyal medyanın dilini düşmüştü. Sonunda ünlü fenomen sessizliğini bozuverdi. Kerimcan Durmaz’dan Caner Çalışır İtirafı Geldi..

Kerimcan Durmaz kimdir?

Kerimcan Durmaz: “Buna Alışabilmek Çok Zor”

Instagram sayfasının hikaye kısmından yayınladığı videolar ile hayranlarıyla dertleşen dj Kerimcan Durmaz, “İnanamıyorum hala. Altı yıldır en güzel anılarımı geçirdiğim arkadaşım, ‘dostum’ dediğim insan artık yok. Buna alışabilmek çok zor” dedi.

“Asla Böyle Olsun İstemezdim”

Caner Çalışır ile yaşantılarındaki son iki ay birbirlerine küs olduklarını da açıklayan Kerimcan Durmaz, “Küsüp barışabiliriz normal arkadaşlar gibi. Biz düşman değildik. Hala arkadaştık ama sadece birbirimize kırgındık. Asla böyle olsun istemezdim. Onunla küs ayrılmak istemezdim ama böyle oldu. O kadar çok konuştular ki, boş boş. Aslı astarı olmayan haberler çıktı. Söylenenler beni rahatsız etti. Görmek istemedim, telefondan uzaklaştım. Bir yerlere çıkacak, açıklama yapacak gücüm yoktu. Zaman her şeyin ilacı. Hayat ne kadar gerçekse, maalesef ölüm de o kadar gerçek” şeklinde anlattı..

Caner Çalışır kimdir?

“Ölünün Arkasından Dedikodu Yapmayın”

Çarpıcı açıklamasının devam eden Kerimcan Durmaz, merhum Caner’e dua isterken şunları ekledi; “Çok zor bir durum. Her şeyi birlikte yaptığın arkadaşının öldüğünü düşün, çok zor. Acımızı deşmeyin. Ona dua edin, tek ricam bu. Ölünün arkasından dedikodu yapmayın. Çok ucuz görünüyorsunuz çünkü. Bana destek olanlara teşekkür ediyorum.”dedi.

Murat Övüç, Yaşama Gözlerini Yuman Caner Çalışır’ın Son Anları Anlattı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler