Ana SayfaÜnlülerMurat Övüç, Yaşama Gözlerini Yuman Caner Çalışır'ın Son Anları Anlattı!

İlgili Postlar

Murat Övüç, Yaşama Gözlerini Yuman Caner Çalışır’ın Son Anları Anlattı!

Beyaz Tv’deki Söylemezsem Olmaz magazin programına bugün konuk olan instagram fenomeni Murat Övüç, iki gün önce yaşamını yitiren Caner Çalışır’ın son anlarını anlattı. Ünlü fenomen Caner Çalışır, ölmeden önceki saatlerde ne istedi? İşte Detaylar..

Caner Çalışır’ın Cenazesinde Olaylar Yaşandı!

Murat Övüç, Yaşama Gözlerini Yuman Caner Çalışır’ın Son Anları Anlattı!

Ünlü fenomeni Murat Övüç, bu sabah Beyaz Tv’de sevilerek izlenen  Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Ansızın ölümüyle herkesi şoka sokan fenomen Caner Çalışır’ın son dileğini aktaran Murat Övüç, “Ölmeden önce kavun istemiş yedikten sonra fenalaşıp evde ölmüş” dedi. Murat Övüç, Yaşama Gözlerini Yuman Caner Çalışır’ın Son Anları Anlattı!

Caner Çalışır kimdir?

Murat Övüç: “Koronadan vefat edenlerin mezarlığına Gömüldü!”

Murat Övünç Kimdir?

Her daim dobralığıyla bilinen fenomen Murat Övüç, Caner Çalışır’ın vefatını anlatırken sosyal medyada birden gündem olan ‘Caner Çalışır, kimsesizler mezarlığına gömüldü’ hakkındaki haberler için şöyle ifade etti; “Ben hastaneye gittiğimde Hakan Kakız ve Selin Ciğerci vardı. Selin ağlayarak ‘Senin tanıdığın vardır mezarlık işini halledelim’ dedi. Tanıdıklarım koronadan sebep çok dolu dedi. Ben de arkadaşıma güzel bir mezarlık aldım. Selin de ortak oldu. Ancak ablası oraya gömülmesini istemedi. Kayabaşı diye bir yer varmış yeni açılan mezarlık ısrarla oraya gömülmesini istediler. Sonradan öğrendim ki orası çok yeni açılmış. Koronadan vefat eden, yoksul ve kimsesiz kişileri oraya defnediyorlarmış. Cenazeye aileden bir tek dayısı ve kuzeni katıldı.”

Kerimcan Durmaz’dan Caner Çalışır’a Mesajı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler