Ana SayfaDedikoduTarkan'ın Kuzeni Cenk Tevetoğlu Soyadını Neden Değiştirdi

İlgili Postlar

Tarkan’ın Kuzeni Cenk Tevetoğlu Soyadını Neden Değiştirdi

Ünlü şarkıcı Tarkan’ın kuzeni Cenk Tevetoğlu mahkeme tarafından alınan kararla Tevetoğlu soyadını Tevet olarak değiştirdi. Megastarın kuzeni Cenk Tevetoğlu neden soyadını değiştirdiğini çarpıcı sözlerle açıkladı. Detayları Haberimizde..

Tarkan İlk Kez Kızının Yüzünü 23 Nisan’da Gösterdi!!..

Tarkan’ın Kuzeni Cenk Tevetoğlu Soyadını Neden Değiştirdi

20 senelik sanat kariyeri olan Cenk Tevetoğlu, yıllardır Megastar Tarkan Tevetoğlu’nun kuzeni olarak anıldığından dolayı Tevetoğlu soyadını değiştirmek için harekete geçti. Hatta Cenk Tevet, tüm dünyayı kısa sürede etkileyen korona virüs salgınına da yakalandığı için belli bir süre hastanede tedavi altında kaldı.

Cenk Tevet: “Ölümü Çok Yakınımda Hissettim, Salgın’ı Besteledim”

Cenk Tevet, Salgın adlı son parçasını bestelerken de yattığı hastanede  duygu yüklü dönemler geçirdiğini hatta ölümü çok yakınında hissederken bile bu melodilerin aklında döndüğünü ve Salgın adlı şarkıyı yazdığını anlattı.

Soyadını Tevet Olarak Değiştirdi

Ünlü Megastar Tarkan’ın öz kuzeni olan Cenk Tevet, seneler boyunca Tarkan’ın kuzeni şeklinde anıldığını ama bunu hiç istemediğini ve hatta bundan dolayı bir süre önce Tevetoğlu soyadını bile değiştirdiğini, Tevetoğlu’ndaki son oğlu kelimesini çıkarttırarak Tevet olarak kaldığını ifade etti.

Şarkıcı Cenk Tevet, İlk albümünü Cenk Tevetoğlu olarak çıkdığında başına gelmeyenin kalmadığını hatta Megastar Tarkan’ı da bunun gibi haberlerle uğraştırmak istemediğini de aktardı.

Tarkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler