Ana SayfaÜnlülerTarkan İlk Kez Kızının Yüzünü 23 Nisan'da Gösterdi!!..

İlgili Postlar

Tarkan İlk Kez Kızının Yüzünü 23 Nisan’da Gösterdi!!..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılına özel Türkiye’den ünlüler camiasından peş peşe gün boyunca paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin Megastarı Tarkan da kızı ve eşininde olduğu bir fotoğraf karesini  takipçilerinin beğenisine sundu. Detayları Haberimizde..

Megastar Tarkan Koronavirüs Açıklaması Yaptı..

Tarkan İlk Kez Kızının Yüzünü 23 Nisan’da Gösterdi!!..

Korona virüs salgını içriği kapsamında bu sene 23 Nisan programları buruk geçse de tüm Türkiye bayramı evinde kutlamaya devam ediyor. 100. yılına girdiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ünlüler dünyasından da peş peşe sosyal medya hesaplarından paylaşımlar gelirken, ünlü şarkıcı Tarkan da ailesiyle birlikte böyle özel bir günde bir kutlama mesajı paylaştı.

Tarkan kimdir?

2016 yılında yaşamını birleştirdiği Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya’yla birlikte bir fotoğraf pozlarını paylaşıp, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılını kutladılar. Kullandığı Sosyal medya hesabından 2 adet selfie  paylaşan Tarkan’ın bu aile karesine yüzlerce beğeni ve yorum yapıldı.

Tarkan; “Çocuklaaaaar 23 Nisan Çocuk Bayramınız kutlu olsun.”

Ünlü Megastar sosyal medya hesabından eşi ve kızıyla birlikte paylaştığı selfie karelerine şöyle bir not yazarak yayınladı;:“Çocuklaaaaar 23 Nisan Çocuk Bayramınız kutlu olsun.” Yetenekli şarkıcının sosyal medya hesabı Instagram’da 4,3 milyon takipçisi varken Twitter hesabında ise 3,6 milyon takipçisi yer almaktadır.

Tarkan’ın Abisi Demet Erdemle Aşk Yaşamaya Başladı!

İşte Tarkan’ın Kızı Lidya’nın Yüzünü Gösterdiği 23 Nisan Karesi;

Tarkan'ın Kızı Lidya
Tarkan’ın Kızı Lidya

Pınar Tevetoğlu kimdir?

Tarkan'ın Kızı Lidya 23 Nisan
Tarkan’ın Kızı Lidya 23 Nisan

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler