Ana SayfaÜnlülerSergio Gürlek Nasıl Zayıfladı? 2 Ayda 30 kilo!

İlgili Postlar

Sergio Gürlek Nasıl Zayıfladı? 2 Ayda 30 kilo!

Hem tiyatro hem de müzik piyasasında uzun yıllardır yer alan ve O Ses Türkiye ile bilinirliği artan başarılı sanatçı Sergio Gürlek yeni klip çalışması için ciddi bir program ile zayıfladı. Peki Sergio Gürlek nasıl zayıfladı?

Sergio Gürlek kimdir?

Sergio Gürlek Nasıl Zayıfladı?

O Ses Türkiye de Seda Sayan’ın takımında yer alan ve söylediği şarkıların yanı sıra, Sayan ile bir de düete imza atan Sergio Gürlek ”Kahpe Felek” isimli single çalışmasını musicom prodüksiyon etiketiyle yakın zamanda müzik severlerin beğenisine sundu. Başarılı bir cover çalışmaya imza atan Sergio Gürlek, şarkısının klibi için de görünümünü yeniledi.

Başarılı şarkıcı iki ayda 30 kilo vererek bir rekora imza attı. 130 kilodan 100 kiloya inen Gürlek açıklamasın da ,beni kilolu halimle sevenlerim çoktu ama hem sağlığım hem de sahne performansı için bu kiloları vermem şarttı.Şimdi ki görüntüm beni de çok mutlu etti dedi. Yeni çalışmlarına da hız kesmeden devam eden Sergio Gürlek, ”Kahpe Felek” isimli single’ımız çok güzel oldu ve beğenildi..Durmak yok peş peşe yapacağım yeni şarkılarla daha büyük kitlelere ulaşacağım ifadesini kullandı.

Sergio Gürlek Nasıl Zayıfladı?
Sergio Gürlek Nasıl Zayıfladı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler