Ana SayfaÜnlülerFuat Güner Konserinde, Özkan Uğur Hakkındaki Acı Haberi Açıkladı!!!..

İlgili Postlar

Fuat Güner Konserinde, Özkan Uğur Hakkındaki Acı Haberi Açıkladı!!!..

MFÖ grubunun ünlü solistleri Mazhar Alanson ve Fuat Güner, dün 23 Nisan Çocuk Bayramı şenlikleri sebebiyle Gülhane Parkı’nda konser verdiler. Konser devam ederken açıklama yapan Fuat Güner, ünlü solist Özkan Uğur’un neden konsere gelemediğini o acı gerçeği açıkladı. Detayları Haberimizde..

Mazhar Alanson’un Cem Yılmaz’lı Korona İtirafı!..

Fuat Güner Konserinde, Özkan Uğur Hakkındaki Üzücü Haberi Açıkladı!!!..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin açılışının 100. yılı sebebiyle İstanbul Valiliğince Gülhane Parkı’nda düzenlenen konserde, MFÖ grubundan ünlü solisti Mazhar Alason ve Fuat Güner en beğenilen eserlerini okudu.

Mazhar Alanson Kimdir?

Valilik kurumunca organizasyonu yapılan ve ünlü MFÖ grubundan solist Özkan Uğur’un sağlık sorunları sebebiyle gelemediği konser, online platformdan yayınlandı. Korona virüs salgını sebebiyle izleyicisiz düzenlenen konser radyolar, sosyal medya ve televizyonlardan seyirciyle buluştu.

Özkan Uğur Kimdir?

Mazhar Alanson; “Evlerdeyiz Diye İşi Sermek Yok”

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson, izleyicisiz konserde herkesin evlerinden eserlere eşlik etmesini istedi. Ünlü sanatçı, uzaktan eğitim gören tüm öğrencilerin derslerini ihmal etmemesini isterken , “Evlerdeyiz diye işi sermek yok. Çünkü iyi notlar, kötü notlar var, yine sınıfı geçmek ve kalmak var. Anne babalar, lütfen çocukların başına dikilmeyin ders çalışırken. Onları biraz rahat bırakın. Ne güzel okul bahçesinde teneffüslerde oynardınız, anne-babanızla birlikte dolaşmak ne kadar kıymetliymiş. Bundan sonra hayatın kıymetini biz büyükler zaten anladık ama siz de bunları inşallah idrak edersiniz.” ifadeleriyle konuştu.

Fuat Güner Kimdir?

Fuat Güner; ” Özkan Uğur, Doktoru İzin Vermediği İçin Katılamadı!”

Ünlü sanatçı Fuat Güner de TBMM’nin kuruluşunun 100. yılını ve Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan’ı canı gönülden tebrik ettiğini iletti. 100. yılı herkesin büyük bir mutlulukla kutlamasını isteyen sanatçı Fuat Güner ayrıca kanser tedavisi gören Özkan Uğur’un çok istemesine karşın doktorunun risk uyarısı sebebiyle konsere gelemediğini söyledi. Ünlü sanatçı Mazhar Alanson, 1971 yılında Fuat Güner’le ikili olarak çalıştıklarını ve sanatçı Özkan Uğur’un gelmesiyle marka haline dönüştüklerini de anlatarak, ilk kez ayrı kaldıklarını da hüzünle söyledi.

Öte yandan ünlü sanatçı Özkan Uğur, 2013 yılında kansere yakalanmış ve kanseri alt etmişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler