Ana SayfaÜnlülerGüliz Ayla'nın Direk Dansı Eleştirilerine Şoke Eden Tepkisi!..

İlgili Postlar

Güliz Ayla’nın Direk Dansı Eleştirilerine Şoke Eden Tepkisi!..

Güzel şarkıcı Güliz Ayla, ünlü müzik yazarı Hakan Kanburoğlu’na içini döktü. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Güliz Ayla, sayfasından yayınladığı direk dansı paylaşımları ve dövme itirafıyla da gündeme yerleşti. Detaylar Haberimizde..

Şarkıcı Güliz Ayla, Takipçisinin Striptiz Sorusuna Sert Çıktı!..

Güliz Ayla’nın Direk Dansı Eleştirilerine Şoke Eden Tepkisi!..

Sarmaşık isimli yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine çıkaran 31 yaşındaki şarkıcı Güliz Ayla, magazin ve müzik yazarı olan Hakan Kanburoğlu’na içini döktü. Sarmaşık’a gelen tepkilerden memnun olduğunu anlatan güzel şarkıcı, “İlk şarkımın üzerinden yaklaşık 5 sene geçti, olgunlaştım. Klipte olgun bir kovboy kızıyım. Siyah beyazı tercih ettik, hoş oldu” ifadelerini kullandı.

Güliz Ayla; “Çıplak da Paylaşırım Sorun Değil”

Bir takipçisinin mayolu bir pozuna yazdığı yorum ve direk dansı paylaşım yapmasına yönelik yapılan eleştiriler hakkında da konuşan güzel şarkıcı, “Direk dansı yaparken üzerinde kıyafet varken kayıyorsun, tekniken giyinik yapmak mümkün değil. Çıplak da atarım, istediğim şekilde paylaşım yaparım. Kimseyi ilgilendirmez, o işin yapılışı da öyle yani. Herkes kendi kirli aklına baksın. Şeyma Subaşı ve Aleyna Tilki’nin videolarını izlemedim, yabancı hocaları izliyorum. Direk dansı en büyük hobim, evimin ortasına direk yaptırdım” açıklamasını yaptı.

Diğer yandan Meslektaşı Ege Çubukçu ile ilişki yaşadığını da açıklayan Güliz Ayla, “Ege ile evden çıkmıyoruz, tavla oynuyoruz, yemek yapıyoruz. Müziğimiz hakkında konuşuyoruz, katkılar sunuyoruz. Evlilik düşünmüyoruz. İkimizin de gündeminde böyle bir şey yok” dedi.

Ege Çubukçu kimdir?

Ünlü şarkıcı Güliz Ayla, Hakan Kanburoğlu’nın “Başka bestecilerden şarkı alır mısın?” sorusuna ise “Şarkı almasına alırım ama çok pahalı şarkılar. Biri hediye ederse neden olmasın. Çok para verip şarkı almam o yüzden yazmaya devam ederim, kendi şarkımı okurum” şeklinde yanıtladı..

Güliz Ayla Kimdir ?

Vücudundaki dövmeleriyle takipçilerinin her zaman dikkatini çeken güzel şarkıcı, “10 tane dövmem var. Görmediğiniz yerlerimde de var. Ayağımda falan var” dedi.

Korona virüs salgını karantinası içeriğinde sosyal medyada ki direk dansı yayınlarına bir müddet ara veren Güliz Ayla, son olarak geçtiğimiz haftalarda Instagram sayfası hikaye bölümünden son direk dansı pozunu takipçileri için yayınlamıştı.

Direk Dansı Cevabıyla Olay Olmuştu!..

Güliz Ayla, sosyal medya üzerinden sorulan bir soruya yanıtladığı cevapla çok konuşulmuş ve “Yok taşındım, yeni evde direk yok. Yaptırıp hemen çekmeye başlayacağım. “Seni de engelledikten sonra fake hesabından izlersin. Seni gidi toplumsal tepkici.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler