Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Güliz Ayla, Takipçisinin Striptiz Sorusuna Sert Çıktı!..

İlgili Postlar

Şarkıcı Güliz Ayla, Takipçisinin Striptiz Sorusuna Sert Çıktı!..

Koronavirüsün tüm dünyaya hızla yayılmasıyla birlikte kendisini eve kapatan ünlülere şarkıcı Güliz Ayla’da eklendi. Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen merak edilen soruları yanıtlamaya çalışan ünlü şarkıcı, “Striptiz videolarını neden çekmiyorsun” diye soran takipçisine de sert tepki gösterdi. Tüm Detaylar Haberimizde..

Güliz Ayla “Öyle Sev” İle Yazı Getirdi!

Şarkıcı Güliz Ayla, Takipçisinin Striptiz Sorusuna Sert Çıktı!..

Uzakdoğu Çin’in Vuhan kentinde doğan ve çok kısa sürede ülkemizide etkisi altına alan koronavirüs, yaklaşık 8 binden fazla kişinin ölümüne mal oldu. KoronaVirüsün Türkiye’ye gelmesiyle birlikte tedbir almaya çalışan vatandaşlar kendilerini eve hapsetti. Bu zorlu süreci evinden ayrılmayarak geçirmeye çalışan ünlü şarkıcı Güliz Ayla, boş vaktini değerlendirmek adına sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları özenle cevapladı.

Güliz Ayla Kimdir?

Güliz Ayla ile ilgili görsel sonucu

Güliz Ayla: “Seni Gidi Toplumsal Tepkici”

Müzik piyasasındaki kariyerinin yanın da spor yaşantısıyla da bir dönemler magazin gündemine yerleşen şarkıcı Güliz Ayla, pek çok ünlü ismin spor olarak yaptığı direk dansını tercih etmiş ve videolarını takipçileriyle için sosyal medya üzerinden paylaşmıştı. Instagram sayfası üzerinden gelen takipçileri soruları cevaplayan Güliz Ayla; “Striptiz videolarını neden çekiyorsun artık toplumsal tepkiden dolayı mı? diyen soran bir takipçisine “Yok taşındım yeni evde direk yok, yaptırıp hemen çekmeye başlayacağım. Seni de engelledikten sonra fake hesabından izlersin seni gidi toplumsal tepkici” ifadeleriyle sert çıkış yaptı.

İşte Güliz Ayla’nın Takipçisine Yaptığı O Gönderme!

Güliz Ayla ile ilgili görsel sonucu

Güliz Ayla ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler